aksilik olmassa gelirim bende ama varmı hayır sever beni alıcakvideo çekeriz
![]()
hahhaa kangoo nun trafık sıgortası bıttı o oyuzden cıkarmıyorumben ucyol tarafındayım
![]()
kısmet olursa corsa 1.7 dizelim ile geleceğim. yürümekte bir iddiamız olmasada tanışmaya varım diyorum![]()
otelden çalacam arabayı ama dönüşte karşıyakaya dönecek birileri var beraber döneriz yada benim bi motorum var yine beraber dönebiliriz korkmazsanız motordan150 lik mondial scooter
![]()
nerde ne zmn olcak arkadaslar
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
kadro kalabalıklaştı arkadaşlar
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
arkadaşlar yeri belirtmek istedim tekrar inciraltına giderken arabalı vapur iskelesini geçtikden sonra 350 400metre ilerde solda otobüs garajı var hemen onun karşısında ücretsiz otopark ileri turkuaz otoparkına gitmeyin
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
yok merak etme orası okadar karanlıkki bizi kimse göremez bi okadarda büyük sonuçda hepimiz dizeliz şirket toplantısı der geçeriz önemli olan orda uslu durulsun amacım en düzenli roll gecesi ayarlamak
ya karanlığını geçtim durduk yere ellemez kımse de ,bu yazılarımız bile google da cart die cıkıyor su an eger denk gelir görürlerde aksam bizden önce gidip oraya kurulup projektörleri dizip içeri girince bize ce eeeeee yaparlarsa ozaman rahat dururz işteyer ve zamanı sadece pm ile belirtseydik liste yapıp burada
![]()
e60 535d & THE A45 AMG
yok be ya işlerimi yok onların gelcekler bizimle uğraşcaklar daha öncede takıldık orda hiç bişe olmaz geliyolar burda şikayet gelmesin yeter diyolar orda zaten toplanıp çıkarız kadro tamamlanınca içiniz rahat olsun bu konuda çoğu yerden daha iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)