kaan bidahaki sefere hanımları getirmeyelim karıştı hesaplar![]()
emınım cok guzel olmustur vıdeolarıda beklıyoruz varsa...
dızel araba alasım geldı![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
yok alay etme gibi bi durumum olmazgeçmek de var geçilmek de geçilince dalga geçilmesini istemediğim için geçince lafını yapmam
benim kasdettiğim diğer arkadaş hiç deneyemedi çok istiyodu
bide nişanlım yanımda olunca çok takılamadım gece sizinle muhabbete devam edebilirdim,hem seni alırım dedim alamadım yanıma furkan,bunları kasdettim benbişeyi yapıcam diyip yapamayınca sıkıntı yapıyo bende
![]()
bu hafta degılde ondan sonrakı hafta bulusalım guzel bir iftar org. da yapalım ne dersiniz ?![]()
dizel benzin karma bişeler olcak bu sıralar millet gene haareketlendi gsi lar hlx ler dizeller paçal yapcaz artık =)
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Neresi bildiğin yer varsa söyle benim Migros katlı otoparkında üyeliğim var elemana dedim iki arabalık yer işgal ediyorum hali hazırda tek araba ile bunu da arkasına çekiyim dursun yok dedi onun için ayrı para alırız indirimde yapmadılar bende uğraşmadım başka yer aramadım..
ewet arkadaşlar bugünde gır gırına aynı yerdeyiz muhabbet sohbet neşeli dakikalar geçirmek isteyen herkesi bekleriz aracınız dizel olmasada olur maksat muhabbet
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
bütün izmirin gazlamaya çıktığı bi gece oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)