ewet yeniden dizeller gazlıyarım diyorum drag roll hepsi olur tarkan beyin dikkatine =)
ewet yeniden dizeller gazlıyarım diyorum drag roll hepsi olur tarkan beyin dikkatine =)
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
hadi bakalım kara dumancılar el kaldırsın tarkan ayter ve kaan karabin e duyrulur ogün otobanda gc8 le deneyelim dedim kaçtın =)))))))))))))))))))))))))))) puhahahaahaha
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Sen bittin oglum![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
dumana boğcam size can a da sölücem getirsin 140lık starexinide
bi gazlayalım dedik herkesin bakımı geçmiş bnimde geçti=))))))
Hooop bende geribas yok![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
[QUOTE=punto_multijet;2862603]adaş geri yok bizde![]()
heralde geri yok adaşız biz 1
ama 1.6 mjet beni korkuttu biraz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)