beyler arayıp taciz edelim bu adamı her numara koydugundadelirtelim zaten bi cogumuzda sınırsız hat var aramakdan bişi olmaz
![]()
beyler arayıp taciz edelim bu adamı her numara koydugundadelirtelim zaten bi cogumuzda sınırsız hat var aramakdan bişi olmaz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yanlız şöyle bişey var bızım camıadan bır vatandaş bu , bızım camıada en cok talep gören jantları en lazım olan aplıkasyonda ilan açıyor, bence bu siteyede üyedir bu namussuz![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
abi o adam cok kalitesiz bi dolandırıcı işi ciddiye bindirdi siteden bir arkadaş ricamızla muğladan köyceğize kadar gitti adam yok okadar kalitesiz yani lan bari adam geliyo sattım de götürme adi herif belli adam yememiş dolandıramayacan ne uzatyosn otobüscülerdende kârmı alıyosn hayvan herif![]()
bir iki kerede manisaya gidiyorduk bu it yüzünden sonrasındada arayp makaraya bağlamstım
hep tel mesguldur açıncada konusurken telefonu aniden kapatabiliyor.
yaa arandıkca kontör kazan kampanyasına falanmı üye bu adam neden böyle aptalca bişi yapıor kı bu çakal beynıme ööle bı fikir geldi sadece ahaha![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
dün prf1 ler için aradım arkadaşım size yakın gelip elden alacak dedim kem küm sattık biz onları diyor. prf1 yazıp ilan vermeyi biliyorsan o jantın ne ettiğini ilmememe gibi bir ihtimalin yok.
birisi banka hesap no sunu istesin nokta tespiti yapalımyada alan varsa versin ... hemen yerini bulalım ...
![]()
low is low
bende tc numarasına kadar vardı ama nasıl bulacaz ki?![]()
manisadaki adamla aynı ise araba elde bi tc numarası var buna kapora yatır dediği eğer başka tc numarası yada isim alan varsa teyitleşelim
senedi işleme koyalımdao kadar biliyrum.. tabi o bize ulaşsın bulalım lavuğu senedi işlemden alırız... senede yazılan meblağı mahkemeye yatırmadan.. yani senedi ödemeden tespit davası açması imkansız... başıma geldiği için biliyorum... yani biz senede 500.000 tl gibi rakam yazarsak
ödeyemez siz kimsiniz diye bir geri dönüş yapar heralde
![]()
low is low
tabi bunlar kafa bulandırcak şeyler aslında tanıdık polis olsa gbt de çıkar aslında ne oludğu... en kısa kolay yolu![]()
low is low
Bu tip ilanlarda direk satıcının uyelık tarıhıne bakınız...Genelde ilan tarıhı ıle satıcının uyelık tarıhı aynıdır... ilanlarına bakmaya bile gerek yok...
![]()
...................SF CiviC
ben edirne keşandayım hangi mahalleden acaba gidip bakayım dicemde keşanda ne vti var nede diğer jantlardan ya kormetal yada cms 40 satılık olur burdan
bunlar akıllı sanıyorlar kendılerını bu fıyata ucuz jant vay be dolandırıcar her yolu denıyorlar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)