Bağdat caddesinde erenköy çıkışındaki ışıklarda cam silen çocuk yanımdaki arkadaşımın 100$ parasını bozunca ben onlardan çok korkmaya başladım![]()
ankarada para vermiyenlerin yüzüne balgam atıp kaçan kızlar vardı bahçeli 7 girişinde tabii 93 vectraya bizden fakirdir diye yanaşmıyodu bmw vs gibi kupon araç sahiplerine çok çektiriyolardı.
10 Tane çocuk yapcaklar salcaklar sokağa bende onları doyurcam oh ne ala memleket ...
birde o ışıklarda şarapçıda var deli oluyorum 1 lira versene abi ekmek alıcam diyor leeş gibi kokuyoor alkolCamı silenler para alamayıp sigara görünce sigara istiyor
![]()
ya bide çengelköydeki sahil kısmında ara sokaklardaki abiler amcalar vardı şimdi ispark yapıp orayı boşaltmışlar onlara ciddi üzüldm adamlar aktif içiciydi ellerde şaraplarr arabaları bekliyordular sıkıntısız ne verirsen 2-3-5 şimdi fixlemişler 5 lira verip isparka gitmek can sıkıntısı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Biber gazını tavsiye ediyorum, mükkemmel etki, sıkıyorsun karşındaki direk asfalt öpücü modeline geçiyor. çokta eğlenceli tavsiye ederim. özellikle taksicilerde çok işe yarıyorhastasıyım biber gazının.
calıstıgım okulun ögrencılerı hepsı bu durumda sılmesın dıyorsun ama onların gel hayatını sana gostereyım beraber gıdelım gor bakalım cocuklarının altında ne ayakkabı var ne bısı ınsan snucta onlarda senın camlarını sıldıgı bolgeyede yuruyerek gelıyrlar mevlana mahallesınden benım ogrencılerım okul bıtınce alırdı el arabasını cop toplamaya gıderdı durumları boyle kucumsememek lazım etabı onalrda nerden para kazansam yoluyla camı sılme desende sılıyr ne yerler var halımıze sukredelım hep
www.honda-tech.com
Yok abi o kadarda değil. Mesela kız arkadaşım yanımdaydı gayet sakin ve normal giderken arkamdaki taksici ileri geri sağıma solma girmeye çalıştı muhattab olmamak için yol verdim bu seferde yanıma gelince küfür etmeye başladı, yan yanayken kendimi hiç zorlamadım yan cepten çıkardığım biber gazımı uzatarak taksicinin arabasının içine sıktım. zaten biber gazının mesafeside uzun olduğu için direk yüzüne yedi tabi gazı. o sırada ben hiç stres olmadım, sinirlenmedim, huzurumu kaçırmadım rahattım yani. ben aracımla ilerlerken dikiz aynasındaki görüntü söför kapısı açık trafiğin ortasında kalmış bir taksinin Asfaltta debelenen şöförü.
İnanın çok iyi birşey, kavga etmenizi engelliyor, caydırıcı oluyor, cezalandırıcı oluyor.
kesinlikle var rüzgar karsıdan eserse işler değişir bu işi prof olmayan yapmasın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
www.honda-tech.com