User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Izmir Atatürk Stadı kavsagındakı cam sılenler

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruzgardan dolayi yuzunuze gelme olasiligi var mi?=
    Ürünün özelliği ortalama 2.5-3m mesafeye kadar uzağa atabilmesi zaten, kullandığımız deodorantlardan daha basınçlı ve daha sıvı olarak püskürtüyor, bir deodorantı sıkmak gibi rüzgardan etkilenmez ama biber gazıda çok kuvvetli rüzgardan bence etkilenir.

yeni acemi denizci kendi suratına tükürür misali olabilir. ancak benim gibi biber gazı konusunda profesyonelseniz sorun olmuyor

istanbul trafiğinde salaktan bol birşey olmadığı için işe gidiş geliş güzergahım olan 14 km de bile 3-5 tane didiştiğim adama denk geliyorum zaten ama gerçekten daha az sinir harbi yaşıyorum. gerçekten caydırıcı.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ruzgardan dolayi yuzunuze gelme olasiligi var mi?=
    Tecrübeyle sabittir Hemde fena oluyo sanki o turşuluk acı biberleri gözünden burnundan sokuyolar

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avarelın aracta sıren var dıt dıt yapıyor uzaklasıyorlar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ürünün özelliği ortalama 2.5-3m mesafeye kadar uzağa atabilmesi zaten, kullandığımız deodorantlardan daha basınçlı ve daha sıvı olarak püskürtüyor, bir deodorantı sıkmak gibi rüzgardan etkilenmez ama biber gazıda çok kuvvetli rüzgardan bence etkilenir.

yeni acemi denizci kendi suratına tükürür misali olabilir. ancak benim gibi biber gazı konusunda profesyonelseniz sorun olmuyor

istanbul trafiğinde salaktan bol birşey olmadığı için işe gidiş geliş güzergahım olan 14 km de bile 3-5 tane didiştiğim adama denk geliyorum zaten ama gerçekten daha az sinir harbi yaşıyorum. gerçekten caydırıcı.
    yokabi kimseyle didişmemeye bakın trafikte geçenlerde haklı olmama rağmen tırcı bariyerlere sokuodu başaramayınca indi arabaya tekme filan atmaya çalıştı yumruk yumruğa kavga ettik. hiç iyi şeyler değil o tırın tekerleğini sağ aynamın yanında gördüğümde neler hissettim anlatamam ..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda her ışık her kavşak parsellenmiş sanki eyüp civarında dilenciyede para vermiyceksin orta okuldayken görürdüm cami önünde dilenirdi bi bakardım jeep lere binerlerdi bi kere yakalandı taşını bura villada oturuyordu benimde en uyuz oldugum şey yeni cıkmışım yıkamadan ilk kavşak bi su sıkıyor zaten cama cıldırıyorum bi gün kovalıycam elemanı
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada para vermiyenlerin yüzüne balgam atıp kaçan kızlar vardı bahçeli 7 girişinde tabii 93 vectraya bizden fakirdir diye yanaşmıyodu bmw vs gibi kupon araç sahiplerine çok çektiriyolardı.
    7. caddedeki selpakçı o bebeler tam salçaydı sülük gibi yapışıyorlar kendimi bildim bileli ordalarda bu yaz yoklar ortalıkta

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahahahahahah alemsın abi çok güldüm
    kolejden bezgin bir arkadasim spreyleyip kendi yuzune bulasinca trafigi kitlemisti mecidiyekoyde..

ayni arkadasim elektrosok aletini kendi ustunde denemisti
    Experience is what you get when you don't get what you want.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolejden bezgin bir arkadasim spreyleyip kendi yuzune bulasinca trafigi kitlemisti mecidiyekoyde..

ayni arkadasim elektrosok aletini kendi ustunde denemisti
    arkadaşın jackass üyesi mi abi

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7. caddedeki selpakçı o bebeler tam salçaydı sülük gibi yapışıyorlar kendimi bildim bileli ordalarda bu yaz yoklar ortalıkta
    aynen bu sene yoklar insanlar rahat nefes aldı kapıyı açıp çanta çalıp kaçtıklarını falan da görüyoduk.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşın jackass üyesi mi abi
    gunboyu diskavri aksamlari neyşınıl izlerdi

YouTube - ‪Kaybedenler Kulubu Naptın Çeviriyi...xD‬‏

bunun gercek hali 35 yasinda
    Experience is what you get when you don't get what you want.

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecenlerde 1. sanayıde yuruyordum cam sılenlerden bırı son hız kosarak gelıyo ama oyle boyle kacmıyor adam polıste pesınde arabayla son hız gelmeye calısıyor. cam sılen oyle guzel açıyla gelıyor kı bır yumruk sallasam oldugu yerde cakılcak. cok kararsız kaldım sonra uyma seytana dedım
    polıs yakalayamadı adam kactı gıttı halıyle.demekkı sabıkası falan var.
    polıs tanıdıklarla konusuyorum.onlarda haklı adamları karakola gotursek bosuna benzn yakarız dıyor. en guzelı gun asırı bunlardan GBT alcak. en son sıkılıp gelmıycekler
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zorla siliyorlar veya size doğru sabit en az 2 dk bakıyorlar bazılarıda bide cama vurmuyormuu aaaaa deliriyorum yaa. iş isteyen herkese var, bi çoğunun kolayına geliyor cam silmek dilenmek. ben hiç acımıyorum o genç delikanlıların cam silmelerine. isteseler adam gibi işte çalışırlar

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçen gün taksimde arkadaşımla oturuyoruz kafede bir adam geldi kolonyalı mendil satıyormuş astım hastasıyım ilaçlarım pahalı dedi sigortasıda yokmuş..neyse adam gerçekten efendi bir şekilde söyledi çıkardım parayı verdim adam da kolonyalı mendili verdi arkadaş gerek yok amca başkasına sat onuda dedi..adam kızdı bize o zaman bende sizin paranızı almıyorum dedi..tamam dedim al kolonyalı mendili..hakkaten helal olsun adama

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün taksimde arkadaşımla oturuyoruz kafede bir adam geldi kolonyalı mendil satıyormuş astım hastasıyım ilaçlarım pahalı dedi sigortasıda yokmuş..neyse adam gerçekten efendi bir şekilde söyledi çıkardım parayı verdim adam da kolonyalı mendili verdi arkadaş gerek yok amca başkasına sat onuda dedi..adam kızdı bize o zaman bende sizin paranızı almıyorum dedi..tamam dedim al kolonyalı mendili..hakkaten helal olsun adama
    Bu tipler de yok değil elinde kartla gelip masaya bırakıyor üzerinde fiyat listesi anahtarlık , incik boncuk dilsizim sağarım diye altında not var. Önce kartları dağıtıyor masalara sonra siparişleri topluyor. Deneme amaçlı, anahtarlığın mavisi yok mu indirim yap dedim valla abla duydu birde güzel konuştu şaştım kaldım alttaki not yalan oldu

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlardan atışalanı kavşaktada var dı bende kahvenin önündeyim orda geçenlerde elemanın biri aynı şekilde yapıştı cama gene aracın birine şöförün kapıyı açmasıyla çocuga bir tokat salladı çoçuk orta refüşe kadar uçtu adam sonra topuk
    Aynı olayı aynı yerde bende yaşadım
    Tabi çocuğu etkisiz hale getirdikten sonra ufak ufak uzamak lazım teşkilat bunlar

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlarla sokakta tartışmayın alttan alın oğlum alttan alın.. Sizde benim gibi camiye alışın. 2-3 rekat namaz kılsanız manen huzura kavuşur kimseyle de münakaşa etmessiniz..

Kolpaçino bomba...
    Charged & Supercharged

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde yaşlı başlı insanları görünce bende o şekilde yapıyorum gençlerden hiç birşey almam.O amcanın azarladığı gibi bende bir kere azar yedim.Hakkaten helal olsun.

Çoğunun tipinden ne olduğu anlaşılıyor biraz,çalışamıcak durumda yaşlı olanlara yardım ederim her zaman

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada cebeciden sitelere dönen kavşak tam anlatılan gibi

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taksimde bizimde başımıza geldi cafede oturyoruz şapka satıyor yok gerek istemiyoruz diyoruz gidiyor 5 dakka sonra geliyor sonra bizim bi kız arkadaş vardı onun kafasına bırakıp gitti bizde aldık masanın kenarına koyduk sonra 2-3 dakka sonra başka satan geldi o şapkayı aldı 2 dkka sonra o şapkayı bırakan geldi şapkam nerde falan başka satan aldı gitti diyorum yok bulamazsam sizden keserim parasını falan tiriplerine girdi.çok acayip oldu bu istanbul ipini koparan kazığını çıkaran burda.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)