daha 1 hafta önce ordaydım evet arkadaşlarında dediği gibi deniz kum harika ama onun haricinde sadece sıkıntı:d eğer tatil anlayışın sabah deniiz akşam mangalsa hiç düşünme git derim 12 den sonra ses seda kalmıyo baya bi dingin geldi bana
beyler konuyu hortlatıyorum, yarın sabah allahdan bi keder olmaz ise eneze gidicem pazar aksamı dönecem... Enezde ne tavvsiye edersiniz nerelere gidilir gitmişken şurayda görün dediğiniz yerler neresidir, şuan orada olan, hava sıcaklıgı ve deniz durumu bildireblecek kimse varmı ? hangi yolla gitmemi önerirsiniz ilkkez gidicem şimdiden teşekkürler![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben Enez'deyim dostum.Burada çalışıyorum. Enez'de gece hayatı iyidir. 3 mekan vardır güzel. Nikki en güzelidir. Sora Jojo ve Golden Club vardır.Denize Aqua Beach taraflarında gir. Ayışığı ile Emre restaurantta yemek yersin güzeldir yemekleri.Limana gidersin midye tava veya dolma yersin.Enez çarşısında incik boncukçulara bakarsın.El yapımı tekne yaptırırsın.Bunun gibi şeyler.Nereden geliceksin?İstersen yardımcı olurum.Özelden haberleşelim.
teşekkür ederim
istanbldan gelicem inci motel diye bi yere orası nasıldır? yada daha iyi dediğin aynı fiyattaki yerler varmıdır?
2 sene önce gitmiştim ve hayran kalmıştım mükemmel biryer deniziyle kumuyla benim gittigim yer gayet sakinbir o kadarda hızlı bir yerdi sevmiştim
![]()
JoYTeaM
ya bizde arayış içindeyiz 2 aile olarak.
Enez mi, erikli mi ? denizi güzel olsun istiyoruz.
tavsiye edeceğiniz, bilindik eş dost evi veya pansiyonu varmıdır kiralamak için?
fiyatlar ne olur, bir de eylül 18 civarı düşünüyoruz, deniz çok mu soğuk olur o tarihte?
Loading...
karanlık eneze gittiğimde araştırabilirim geldiğimdede iyi kötü bişeyler yazarım karar vermen için.
bizde sakin ve denizi güzel bi yer aradık enezi tavsiye ettiler gidip görücez inş![]()
Erikli aşırı soğuk suyu ve sıfır kolibasilisi ile ünlüdür, bende hiç gitmedim araştırmıştım zamanında. Birde ciddi soğuk oluyormuş geceler.
Enez diyince aklıma,tertemiz ve buz gibi denizi,uğurböcekleri,kocaman deniz anaları (içinde yengeçlerin yaşadıklarından)vücut geliştirmeyle uğraşan sivrisinekleri,bakir kumsalı aklıma geliyor,trakyalı kesiminden çok arkadaşım olmuştu.Sabahtan zıpkınla dalar öğleden sonra oltaya çıkardık(sülines yemlerini kendim şişle kumdan çıkarırdım) ve boş geçmek bir yana site içerisinde eve giderken kilosu kaça diye sorulara maruz kalırdım.Bu dediklerim 95-96 senesi için geçerli
Şimdiki durumu nasıl gerçekten çok merak ediyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)