Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı yc rs i aldım yeni plakayı bekliorm skr istedik ama halledemedim yaw 59 YC dimi hayırlı olsun
atar var dediler geldik?
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı olursa zaten rolling olur condomser i taktım her türlü typerlara gider diyorsun yani )
cheap & fast = not reliable reliable & cheap = not fast fast & reliable = not cheap
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı sen hiç bozüyüke geldinmi abi? kokoreç yemeğe gelmiştim birkaçdefa
Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı condomser i taktım her türlü typerlara gider diyorsun yani ) Ahuahuahu yok abi herturlu dersek kumda oynatırlar bizi
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı kokoreç yemeğe gelmiştim birkaçdefa Nasıl ama kokoreci efsane dimi
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Nasıl ama kokoreci efsane dimi aynen ya feci zaten öle olmasa ta oraya kadar gitmeyiz neyse konu hiç olmasın size bol roller
beyler yohmu arttıran hoop
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı beyler yohmu arttıran hoop gider ayak kırmada arabayı bide otobüslerde sürünmeyek
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı gider ayak kırmada arabayı bide otobüslerde sürünmeyek sende mi gidiyosun eskişehire sen gidiyosan bende geliyim bi işim var orda
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı beyler yohmu arttıran hoop All in diyorum , 60-270 her türlü varım
ProTuner Nickli Üyeden Alıntı sende mi gidiyosun eskişehire sen gidiyosan bende geliyim bi işim var orda yok la bodruma gitçez biz proje dönemi ne eskişehiri beşiktaşa zor gidiorum
Enes-x Nickli Üyeden Alıntı All in diyorum , 60-270 her türlü varım adam 270 ddi yaa yiğitin araba 220 den sonra ölü sen geçtin bile yiğiti yiğit git kumda oyna
Enes-x Nickli Üyeden Alıntı All in diyorum , 60-270 her türlü varım enes racing motor mu aldın şaka bi yanada o kdr gitmio dimi .
https://www.instagram.com/maxshineturkiye/ No coffee!!! Hareli köyün polisajcısı !!!
Gider kanka şimdi beni gözünde canlandır uzaktan kumandayla typer kullandığını düşün aynı şey
Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Gider kanka şimdi beni gözünde canlandır uzaktan kumandayla typer kullandığını düşün aynı şey akşam akşam gözümde canlandırdım seni hiç iyi şeyler düşünmüom ama zuhahahha
bir günde iki araba üstüste detailing yapma sana iyi gelmiyor
Enes-x Nickli Üyeden Alıntı bir günde iki araba üstüste detailing yapma sana iyi gelmiyor nie öle diosun bnde arkanızdan 269 km ile giderken roll ü videoya çekiceğimi hayal etmiştim
aman diyim bi hardcore'a kurban gitmeyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları