carfurun kapalı otoparkında buluşulabilir akşam
Barış-Aslan, akşama yağmur olmayacak sanırım duruma göre kapalıyada geçeriz.![]()
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
tamamdır abi, iş çıkmazsa bende geliyorum
kerem abı bu aksam bızde eserlere ıftara davetlıyız, o yuzden bende gelemem. bi de hatun olcak yanımda kaçamam yaniama yarın aksam bızım kaptanlarda ufak bı org. yaparız
![]()
ikinci fireyi de verdik![]()
Valla bilmiyorum ki. 4 kişi gelebilecek gibi görünüyo sadece. Ne yapsak ki?
bızde arkadaslarımızla ıftarda olucaz 3 araba eksıye yazın![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
O zaman şöyle yapalım arkadaşlar ortak bir gün belirleyelim genel olarak o zaman toplanalım. Kerem ile ben genelde uyma ihtimalimiz yüksek olduğu için belirli bir tarih yazmıyım. Ama sizlerden gelen öneriler üzerine ortak bir gün belirlemek daha mantıklı.
Dün aksam sultancifligi petrol ofisinde kırmızı ek radarın eski aracı knt ef gördüm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
onur dün yada önceki gün bakırköy sahilden geçen civic seninmidyi acaba? şimdi farkettm
aksam işim yok gibi net olmamakla birlikde gelebilme ihtmalim var
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bu akşam çalışıyom ben, bu akşam olmaz![]()
Ben aktif olarak pek takip edemiyorum ama zaman mekan gibi konularda pm ile uyandıran olursa valla güzel olur çalışmaktan pek konu takibi yapamıyorum isteyenler gopta kültür merkezinin önünede gelebilir meydana cadırda nargile ve çay keyfi otopark sıkıntısıda iftardan hemen sonra ayarlanır güzel sohbet ortamı olabilir bende electro worldde calısıyorum bilginize
numaramda 0534 939 00 03
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)