ya 97 EK yada 93 EG :)
Printable View
ya 97 EK yada 93 EG :)
arkadaşlar aksam 9 civarı bayrampaşa civarında olacam varmı buluşma v.s. bişey? müsaitlik durmunuz nedir
mesuta katılıyorum :D koray abi alda gel şu arabayı yapalı yıllar oldu ne tatlnı ne kebabını gördük :D
sercanların oraya gelecem mhtelemen :)
3 saxoda fena olur he saxo meeting gibi :D aksam evden cıkmadan yazarım gelirken eğer bulsacaksakda herkese orta bi yer belirleyin geleym :D
olabilir aslında. bauhaus iyidir bence katılım olacak mı bakalım.millet görür birazdan
biz kesın gelıcez en guzelı forumun otoparkı olur yada bauhaus otopark ı olur rahat rahat takılırız evet yokmu gelen baska :D
iftara misafir var erken postalarsam bende gelirim
arkadaşlar ozaman gelebilenler yazsın kesin olarak geli,riz diye
ben kesin
mesutta kesin gibi
sercanı arayacam ama telefonum kapandı şarj nedeniyle
serqan23 vardı oda o civardaydı
peacede oluru var gibi seziyorum :)
aslan için zaten müsait olursa geleceğinden şüphem yok.
engean ne durumda?
büyük küçük faruk (abi) gelirmi acaba?
yavuznaz abi gelirsen seni alabilrim
nitro oxside arda da o civarda gelirmi?
anlıkarakayada oralardaydı :)
serkan sercan hasan bunları ben alırım evlerınde yınede getırtırım serkan sıkıntı yok :D
yanlız ben 9.30 da gelebılırım dukkanı kapatıcam o yuzden
% 98.9 bende gelırım :D b.paşa carrefour un otoparkında bulusalım arkdslar üst tarafta acık otoparkta, en dipte :) bnde 2-3 arkdsı toplayaıp gelebılırım :))
21.30 da oradayım :)
21.00- 21.30 arası ıyıdır- 9a yetısemeyebılırız :)
arkdslar fotgraf makınası olan warsa getırsın Allah ını seven, ne zaman gıtsek fotograf mak. yokmu yaa dıyoruz :D
arkadaşlar benden yana sıkıntı yok 21.30 banada uyar :) oruç olanlar iftarını açar sonrasında bulusur çekirdek çitler muhabbet ederiz :)
anıl makinan müsaitse makinayla gelde toplanmısken bir iki foto çekelim hatıra :)