ya 97 EK yada 93 EG![]()
arkadaşlar aksam 9 civarı bayrampaşa civarında olacam varmı buluşma v.s. bişey? müsaitlik durmunuz nedir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
mesuta katılıyorumkoray abi alda gel şu arabayı yapalı yıllar oldu ne tatlnı ne kebabını gördük
sercanların oraya gelecem mhtelemen![]()
3 saxoda fena olur he saxo meeting gibiaksam evden cıkmadan yazarım gelirken eğer bulsacaksakda herkese orta bi yer belirleyin geleym
![]()
olabilir aslında. bauhaus iyidir bence katılım olacak mı bakalım.millet görür birazdan
biz kesın gelıcez en guzelı forumun otoparkı olur yada bauhaus otopark ı olur rahat rahat takılırız evet yokmu gelen baska![]()
arkadaşlar ozaman gelebilenler yazsın kesin olarak geli,riz diye
ben kesin
mesutta kesin gibi
sercanı arayacam ama telefonum kapandı şarj nedeniyle
serqan23 vardı oda o civardaydı
peacede oluru var gibi seziyorum
aslan için zaten müsait olursa geleceğinden şüphem yok.
engean ne durumda?
büyük küçük faruk (abi) gelirmi acaba?
yavuznaz abi gelirsen seni alabilrim
nitro oxside arda da o civarda gelirmi?
anlıkarakayada oralardaydı![]()
serkan sercan hasan bunları ben alırım evlerınde yınede getırtırım serkan sıkıntı yok
yanlız ben 9.30 da gelebılırım dukkanı kapatıcam o yuzden
% 98.9 bende gelırımb.paşa carrefour un otoparkında bulusalım arkdslar üst tarafta acık otoparkta, en dipte
bnde 2-3 arkdsı toplayaıp gelebılırım
)
21.30 da oradayım![]()
arkdslar fotgraf makınası olan warsa getırsın Allah ını seven, ne zaman gıtsek fotograf mak. yokmu yaa dıyoruz![]()
arkadaşlar benden yana sıkıntı yok 21.30 banada uyaroruç olanlar iftarını açar sonrasında bulusur çekirdek çitler muhabbet ederiz
![]()
anıl makinan müsaitse makinayla gelde toplanmısken bir iki foto çekelim hatıra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)