yok allah korusn mesut :D ama ciddi anlamda cok benziyorlardı ve tek değilim bunu gören düşünen :D
mesut bu arada kolalar için teeşekkürler :) atlamısız kolayı.
Printable View
yok allah korusn mesut :D ama ciddi anlamda cok benziyorlardı ve tek değilim bunu gören düşünen :D
mesut bu arada kolalar için teeşekkürler :) atlamısız kolayı.
serkan senıde forumdan tanıdıkları kadarıyla cok temız yuzlu bı ınsan dıye hayal edıyolarmıs :D
ya aslan bitiridi beni :D :D aksam geldi sekolayv nerde lagunanın sahibi nerede derken bende geldiğini görüp ona doğr gidiyordum dedi ki ya ben seeni daha temiz yüzlü parlak sakin birine benzetiyordum yani ufakdan sakallı olusumuz esmer uzun boylu azda kilolu olmam biraz hayallerini yıkmıs ve devam etti ya forumda cok efendi yazıyorsn kimseye atar gider yapmıyosn ben böyle hayal etmemistim :D ya valla bende beni yüzyüze tanıyanlarla forum muhabbeti olunca bazen diyorm bi coğu görse abi der yada hani ara ara nadirde olsa bana gider yapanlar oluyor 2 ylda 2-3 kere oldu sanrım yüz yüze gelse söleyemezler dediklerini :D :D
aslan ciddi anlamda kopardın beni aksam :D
bide giderken yolu şaşırdık aksaray tabelasına girip bayrampasa gopa saptm eyübe indik :D böyle bi trafik böyle bi kalabalık olamaz saat 12de bile :D
mesut sende fena sayılmazsın :D
dun aksam sısmanlar cogunluktaydı zaten arada kaynadım sandım bende :D
aksam fazla küfürlü konuştuysam kusura bakmayın o cocugu gorunce küfür etmeden duramıyorum :D
http://img685.imageshack.us/img685/6676/dsc01552rw.jpg
Uploaded with ImageShack.us
EVET ARKADAŞLAR BU EN SAGDAKI YARATIK ÖZGÜN E COK BENZIYOMUŞ DOGRUMUDUR :D :D
bu nasıl :D
:D evet ya bu resimde çok benzer çıkmamış ama tip olarak benzemekten çok hareketleri tripleri minikler harbiden benziyodu baktıkça gülesim geldi.. :D :D
bu fotoda benzememiş ama aksam ciddi anlamda bi benzerlik vardı :)