Keşke gelseymişsin abi :)
Biz ayrıldık döndük eve millet takılıyordu daha , çok kalabalıktı 21 araba falan vardı sanırım :)
Printable View
walla bı kac saat ıcınde haber olmasına rağmen ıyı toplanıldı :) herkesın ayagına saglık,yer sıkıntısı yaşasakta guzel oldu :)
Beyler hadi ikileyin :D :D :D :D
güzel buluşma oldu. biraz daha erken gelinse tadını çıkarırdık.ordan oraya zaman yolda geçti.
anıl bir dahaki sefere banada haber verirsin :) 2 çekirdekte ben çıtliyim :D
biraz gec saatte toplanıldı ama o kadar kısa zamanda toplanılmasına ragmen ve carrefour otoparkından ansızın ıkılememıze ragmen güzeldi:) sonrasında güzel bi roll oldu oda ayrı bı guzeldı tabı :)
arkadaşlar bir bayrampaşaya geliyorum buluşalım mesajıma 21 arabayı oraya getiren arkadaşlara teşekkürler :) cok güzeldi fazla kalabalık oldgumuzdan herkes ile tanısamadım kusuruma bakmayın. Netten göredüğüm yakından denk gelemediğim anılın polo,barışın corolla, hasanın cliors, serkanın vtec, engean'ın civic hb, benim eski srk şahin, unuttugum varsa affola cok cok hoşuma gitti maşallahları var...
sonrasında
serqan23 vtec ile Gks typerın peşpeşe giderken ücretsiz olarak tokyo dirft sahnelerini izlemek paha biçilemezdi.
Foto çeken arkadaş kimdi bilemiyorm ama güzel pozlar yakaladıgını düşünüyorm eklerse güzel olur :D
Bu arada moderator arkadaşlar okuyurlarsa sanırım buluşma yapılmayalı istanbulda biraz cok zaman oldu herkes bulusmaya toplanmaya özlem içinde yakın zaamanda güzel bi buluşma olursa güzel olacakdır diye düşünüyorum.
Tekrardan saolun arkadaşlar
gks typerın sahıbının işyeri bpaşadamı orda bi fn2 goruodumda gks mi o :D
gormedım konuyu gorsem gelırdım artık bıdahakıne :)
Mesut fotoları bekliyruz :)
birde arkadaşlar gri vtsnin sahibi bizdenmidir? arkadaş Oz'a okadar cok benziyorki dublor olarak kullansa coğu kişi anlamaz :D :D bi ara kardeşi akrabası v.s. falanmıdır diye düşündük.