ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı Bende olmak isterim ya bırak abiya...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aga sen bir kroki çizermisin karşıdan gelenler için. aslan Nickli Üyeden Alıntı Kimseden ses seda çıkmıyor gelen olursa saat 9 gib bayrampaşa carrefour otoparkında buluşalım yer mekan belli sezonu ufaktanda olsa açalım
DRİLL Dr.Ecu
seko ve orhan abı gelırse bende damlarım zaten ıkı sokak üstümde kalıyo
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Aga sen bir kroki çizermisin karşıdan gelenler için.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
sekolive Nickli Üyeden Alıntı ya bırak abiya... :d niye öle diyon la
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı niye öle diyon la biz gittiğimiz zaman orda olmakl isteme biz yokuz orda olmak iste oldumu bu
Kardeşim seninle her zaman her yerde
ADMISE R1 Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim seninle her zaman her yerde eyvallah abi baştacısın bu arada aksam 7-9 arası gopdayım müsaitsen bi çay ısmarlayabilrim.
aga akşam 1 arkadaş var vtec almış denıycegiz onla denemem erken biterse gelicem. BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı seko ve orhan abı gelırse bende damlarım zaten ıkı sokak üstümde kalıyo
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı aga akşam 1 arkadaş var vtec almış denıycegiz onla denemem erken biterse gelicem. buraya gelın abı beraber denıyelım
sana gelicem söz bir şekilde ama senle sürmem bayrampaşalı 1.8 turbo falan filanda var BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı buraya gelın abı beraber denıyelım
sekolive Nickli Üyeden Alıntı eyvallah abi baştacısın Bu arada aksam 7-9 arası gopdayım :d müsaitsen bi çay ısmarlayabilrim. kardeşim 20:00 20:30 arası goptayım
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı sana gelicem söz bir şekilde ama senle sürmem bayrampaşalı 1.8 turbo falan filanda var muhabbet ederız abı nolcak ya
Eywallah aga onun için gelicem diyorumya zaten senin için.tuncayımda oralardamı ? İ BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı muhabbet ederız abı nolcak ya
bu akşam 21:00 doğru mu?
tabi ya ...
varmı gelen giden akşama sonuç nedir ?
21:20 de carrefour otoparkında kimseyi göremedim... bende geri geldim...
Ben gelicektim düğün varmış haberim yok kiimse gitmemiş zten :/
evet yok mu bi buluşma muhabbet edelim
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları