S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Anladin sen Hayır reis 3 saattir düşünüyoorum ulan ben naptımda bu millette bölebi izlenim braktım diorum hahahahahah
#KGdetanirlar
Herkese teşekkürler, iyi bir gece oldu, sizlerle tanıştığım için tekrar memnun oldum.
S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Anladin sen oooooo atar büyükk
S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Anladin sen ahahha pilav fazla gelmiş yine
engin kankaresimler nerde
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Hayır reis 3 saattir düşünüyoorum ulan ben naptımda bu millette bölebi izlenim braktım diorum hahahahahah Arkadan itiş araçlara binmek yasak sana bundan sonra... Honda'ya geçince sapıtıyosun sen ondan sonra
OnurAvci Nickli Üyeden Alıntı Arkadan itiş araçlara binmek yasak sana bundan sonra... Honda'ya geçince sapıtıyosun sen ondan sonra 3ten 2ye çekiyor yanlamak için Honda'da
Zirve hala tek kişilik... Adalet bakanı.
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı engin kankaresimler nerde onları pc ye atmaya çalısıyorum knka sımdı
ENGean Nickli Üyeden Alıntı onları pc ye atmaya çalısıyorum knka sımdı Kaç saattir?
OnurAvci Nickli Üyeden Alıntı Arkadan itiş araçlara binmek yasak sana bundan sonra... Honda'ya geçince sapıtıyosun sen ondan sonra haahha sıkıntı yok abicim, sabaha kadar döneriiz biz senle gene AEM Nickli Üyeden Alıntı 3ten 2ye çekiyor yanlamak için Honda'da Öyle bi muabbet yok olum, Benim araba merso ile takıla takıla artık kendisi basladı yanlamaya
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı haahha sıkıntı yok abicim, sabaha kadar döneriiz biz senle gene Öyle bi muabbet yok olum, Benim araba merso ile takıla takıla artık kendisi basladı yanlamaya Döneriz dönmesine sıkıntı yokta dikkat et sakata gelme
ENGean Nickli Üyeden Alıntı onları pc ye atmaya çalısıyorum knka sımdı Zaten cebinde pc gezdirion sen kanka
OnurAvci Nickli Üyeden Alıntı Döneriz dönmesine sıkıntı yokta dikkat et sakata gelme Biliosun kolaykolay sakat iş yapmam ama, leonu bozmiyim diye mecbur basladım arkasından yan yan gitmeye
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Biliosun kolaykolay sakat iş yapmam ama, leonu bozmiyim diye mecbur basladım arkasından yan yan gitmeye aman diyim amann Leon bozulmasınnn
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Biliosun kolaykolay sakat iş yapmam ama, leonu bozmiyim diye mecbur basladım arkasından yan yan gitmeye Çocuğun gözüne uyku girmiyo hala etkisinde
aman beyler dikkat benzin 5 lira ve RADAR var
Corsa varken nerdeydiniz. güzel akşam oldu. Haftaya devam.
enough ?
Vay arkadaş bi aksam gelemedik donen makaraya bak
tabi ya ...
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Corsa varken nerdeydiniz. güzel akşam oldu. Haftaya devam. Herzaman aametim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları