Selam kanka. Bu haftada aranızdayım kısmetse
#KGdetanirlar
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Selam kanka. Bu haftada aranızdayım kısmetse inş kanka ayarlıycaz gene enginle beraber
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı geçen buluşmada cekilen resimler (sonunda yukleyebildim) çekenin eline saglık
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı inş kanka ayarlıycaz gene enginle beraber bu hafta havada guzel olcak sanırım
OguzU Nickli Üyeden Alıntı Bende bu hafta gelemicem ***** ygs mod on bu hafta sınav var dua edin dedeler Allah yardımcın olsun, başarılar.
Serhat Nickli Üyeden Alıntı Allah yardımcın olsun, başarılar. ALLAH razı olsun mümin kardeşim sizden ricam "Klakson" çalmayın
La ben bu hafta yine yokum. Şirketin fuarı var ordayım
OguzU Nickli Üyeden Alıntı ALLAH razı olsun mümin kardeşim sizden ricam "Klakson" çalmayın Nerde girecen sınava söyle de hele bi
ENGean Nickli Üyeden Alıntı çekenin eline saglık illa özel teşekkür mü edelim arkadaşım
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı illa özel teşekkür mü edelim arkadaşım Pes oynarmıyız
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "
fastchild Nickli Üyeden Alıntı Pes oynarmıyız oynamayız yada sen oyna ben gelcem adam benden guya benden
FR cıyla birlikteydik mini buluşma hesaaabı
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı FR cıyla birlikteydik mini buluşma hesaaabı cay kahve hesabı ( Kamile 1 kahve borçlandım )
Zirve hala tek kişilik... Adalet bakanı.
fastchild Nickli Üyeden Alıntı Pes oynarmıyız adam akıllı araba yarışı açsaydınızda alsaydım anahtarınızı uykumuz geldi
AEM Nickli Üyeden Alıntı cay kahve hesabı ( Kamile 1 kahve borçlandım ) Amma meraklısın be olum haftaya herşey senden haha
KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Amma meraklısın be olum haftaya herşey senden haha Bizde böyle kanka tamam alayınıza benden çay Kamil'e çay yok ona kahve
burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı La ben bu hafta yine yokum. Şirketin fuarı var ordayım cumartesı gecese 'aksarayda' ne fuarı aga bu
ENGean Nickli Üyeden Alıntı cumartesı gecese 'aksarayda' ne fuarı aga bu Moruk fuar Tüyap'ta. 6.30'da biticek eve geçmem falan 8. Yorgunluktan ölmüş olurum büyük ihtimal. İyi olursam gelirim
sizde bulusalım o zamn ,size gelelım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları