User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: ANKARA - ANAMUR Arası EN İDEAL İstikamet????

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evt dediğiniz gibi eskiden çok daha kötüydü şimdi yolları genişlettiler halada çalışmalar sürüyor azda olsa genişletmeleri iyi oldu tabi.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mutdan sonra gülnara girip aydıncıktan çıkabilirsin... ama oranın yollarıda köy yolu gibi... silifke üzerinden gidersen anamura 3 saatde varırsın silike-anamur arasını zorlanmadan....
    Bu istikameti kullandim , hanim kayinwalide we bebek midelerinin yarisini dogaya biraktilar, silifkeye oranla daha yakin ama towbe donuste o yolu kullanmam
    Herkese tesekkurler,ben bir denize gireyom artik

Bu arada ewimin kapisindan burasi tam600 km sürdü, tam yarim depo ile geldim, 500 km sini 140 ortalama, wirajli yerleri de 2.vites ortalama ile geldim, icimdeki almana tesekkur ettim 210tl ye dolan deponun yarisi duruyor.. Acciordla gelseydim 280 tl ye dolan depo bitmisti, STI ile gelsem germamci kuzenimin kredi kartina tecawuz ederdim sanirim

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu istikameti kullandim , hanim kayinwalide we bebek midelerinin yarisini dogaya biraktilar, silifkeye oranla daha yakin ama towbe donuste o yolu kullanmam

Bu arada ewimin kapisindan burasi tam600 km sürdü, tam yarim depo ile geldim, 500 km sini 140 ortalama, wirajli yerleri de 2.vites ortalama ile geldim, icimdeki almana tesekkur ettim 210tl ye dolan deponun yarisi duruyor.. Acciordla gelseydim 280 tl ye dolan depo bitmisti, STI ile gelsem germamci kuzenimin kredi kartina tecawuz ederdim sanirim
    abi moralini bozmak gibi olmasın passatların depo L şeklinde göstergeye aldanma 2. yarı daha hızlı düşer ama yine az yakmıştır her türlü ortalama passatlarda şaşmaz

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman yarabbi cocuklugumun kabusu o yollar yol aklima gelince yine midem bulaniyor

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kaynana ile ne işin var la lala ? bide burhana laf atıon
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazlik kaynananin hacım

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    off bi kere gittim bidahada gitmem anamura.ne yollar var oralarda evliya çelebiye dönüyo insan.Allah kolaylık versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada az once ogrendim ki donuste uzun olmasinA ragmen sirf o wirajli yoldan donmemeknicin tercih edecegim silifke yolunda calisma warmis, anamura gelecek warsa gelmesinler...
    Yolu bilmeyen arkadaslar inanin anlayamazlar o yolun cilesini, yok wirajli yollari sewerim, yok wirajlarda estiririm diyen warsa, bir geljn de hele önce...
    1.5saaten daha fazla zamanda insan isyan ediyor emin olur

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada az once ogrendim ki donuste uzun olmasinA ragmen sirf o wirajli yoldan donmemeknicin tercih edecegim silifke yolunda calisma warmis, anamura gelecek warsa gelmesinler...
    Yolu bilmeyen arkadaslar inanin anlayamazlar o yolun cilesini, yok wirajli yollari sewerim, yok wirajlarda estiririm diyen warsa, bir geljn de hele önce...
    1.5saaten daha fazla zamanda insan isyan ediyor emin olur
    kanka sende bodrum uzerinden gel ( yol birazzzzzzzz uzarrrrrrr amaaaaa ) hem bi ziyaret etmiş olursun nasıl olsa ben daha burdayım

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu yolu ne kadarda kötülediniz ya bence çok zevkli bir yol ben mutlaka yılda 2 3 kere kullanırım o yolu ve zevkle arabamı denerim o yolda virajları çok zevklidir... tek kötü yanı yolun bazı çalışma yapılan yerlerde asfalt olmaması ve taşlı tozlu yerlerden geçiyor olman.. onun dışında kesinlikle çok zevkli ve eğlenceli bir yol...

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 18 yıldır o yolları gidip gelirim, STi ile de gittim, başka Subarular ile de, tek başına olunca çok zevkli, arabada birileri varsa bitmek bilmez...

STi'ın asıl zevki o yollarda çıkıyor diyebilirim, hele ki Gülnar'a Göksü'dan çıkan ve Aydıncık'a inen dağ yolları hem manzara hem de sürüş zevki olarak harika, artı karşıdan gelecek araçları birkaç viraj öteden görebiliyor olmak ta ayrı avantaj...

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız arkadaşım antalyada oturuyor ve ben o yolu fiestam varken kaç kere gittim geldim
    Bende birçok kişinin aksine o yoldan zevk alanlardanım Dümdüz yol sıkıyor beni..
    Fiesta 5 cm presli ve çok konforluydu hayatta arkasını bırakmıyordu acayip zevk alıyordum ne uykum geliyordu ne birşey kendimi kaptırıyordum bazen rallici moduna giriyordum
    Ama beni tek sıkan biton yol gittin sanıp km tabelasına baktığında sadece 10km gitmiş olduğunu görmekti.. Tabelalara bakmıyorum artık km sıfırlıyorum saat başı km saatine bakıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)