Arkadaslar dun kuzenin arabasi satildi, fakat Ankara'ya varmak uzereyken ariza yapmis, alan kisi diyarbakirdan gelmisti. Araci Ankara'da arkadasina birakip ucaga atlayip diyarbakira donmus ve alan kisi parasini geri istiyor, kuzenede gelin Ankara'dan arabayi alin arabaniz bozuldu demis.
Simdi diyecegim su, arkadasim biz sana arabayi saglam verdik, gonderdik, alirken madem bir problem gordun almayacaktin, madem aldin eyvallah deyip sahip cikacaktin, aracini yaptiracaktin.
Ama hata bizdeki aracin noter satisi yapilmadan, guvenip kisiye 3 gunluk vekalet vererek arac teslim edilmis, neden vekalet verdiniz diye sorarsanizda arac egzozdan ceza dolayisiyla trafik men ve aracin egzozunun degistirilip trafikten men kaydi silinirse satisinin gerceklesebilecegi soylenmis noterde, alan kiside trafik polisi arkadasim var diyarbakirda halleder diyerek guvenini kazanmis bizimkilerin ve parayi vermis vekaletide almis. Kuzene cok kizdim nasil boyle bir hata yapip vekaleti verirsin, neden satis yapmadin diye ama nafile.
Simdi su durumda artik para yok, para yatirilmasi gereken yerlere yatirildi, aracimiz ankarada ve hala bizim uzerimizde, nerede kimin ne sekilde kullandigi belirsiz, 19 temmuz yani bugun verilen trafikten men izni kalkiyor, arac resmen trafikten men, yakalanirsa baglanacak.
Ben anadoluda herkese guvenebilecegimi dusunuyordum megerse akrabalarimin sicak kanliligi ve safligi dolayisiyla bende herkesi oyle sanip guvenecegimi anlamisim.
Arac suan bildiginiz calinti konumunda, sahibi sahiplenmedigi gibide arkadasina birakip gitmis. Fakat para bizde ve yatirildi bi sekilde bi yerlere artik parada yok.
Acikcasi bu durum beni cok uzdu, arabayla hirsizlik mi yapiliyor, eds'den kirmizi isikta mi geciliyor, ceza mi yiyoruz bilmiyoruz, magduruz. Alan kisi ve arkadasi araci sorguluyordu forumda kendiside uye, nicki hakkinda bilgi vermek istemiyorum, sizin dusunceleriniz yetecektir.