SaBRi Nickli Üyeden Alıntı demekki sizin saçlar bu yüzden açıldı saç sakal olurum perşembeden Ben 3 numara yapmıştım kafayı sakalı bırakmıştım, sakalıda teslim olmadan önce gidip orda lokal bir berberde sinek kaydı yapıp girmiştim
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gideli 10 sene döneli 8bucuk sene oldu kanka pek hatırlamıyorum oğuz bişey yazarsan söverim bilmiş ol
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı banyo yok saçını kestırdıkten sonra napıca kıllarla kestır gıt en guzelıçbn kestırdım kafam püfür püfür tuzlada sınava gittigimde ögrendim traş sonrası banyoya yolluyolarmış denildi napak inanak mı
SaBRi Nickli Üyeden Alıntı tuzlada sınava gittigimde ögrendim traş sonrası banyoya yolluyolarmış denildi napak inanak mı riske almaya değmez ha bi güün önce kestirmişssin ha 2 gün sonra.
https://www.instagram.com/maxshineturkiye/ No coffee!!! Hareli köyün polisajcısı !!!
SaBRi Nickli Üyeden Alıntı tuzlada sınava gittigimde ögrendim traş sonrası banyoya yolluyolarmış denildi napak inanak mı nereye ? Evet sonrasında masajda var hatta 5 tl karşılığı yol yorgunluğu için 24 gün yıkanamadım ben Acemilikte her türlü olumsuzluk ve imkansızlığa hazırlıklı olun
kola ile traş olan varmı hiç
XoR Nickli Üyeden Alıntı nereye ? Evet sonrasında masajda var hatta 5 tl karşılığı yol yorgunluğu için 24 gün yıkanamadım ben Acemilikte her türlü olumsuzluk ve imkansızlığa hazırlıklı olun ahahahah masaj köpüklü mü acaba zaman değişti şartlar daha iyidir inşallah oyle olmasını umuyorum
tabı 10 sene ıoncekı otel kalıtesıyle sımdıkı otellerın kalıtesı bırmı masajda vardır fin hamamıda
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı kola ile traş olan varmı hiç Traşı bilmiyorumda Jöle ile master yapan arkadaşlarım var SaBRi Nickli Üyeden Alıntı ahahahah masaj köpüklü mü acaba zaman değişti şartlar daha iyidir inşallah oyle olmasını umuyorum Hiç umma askeriye orası kurallar çok uzun yıllar kalıcı olur terli terli su içmeyiniz emri gibi yada kasaturayı prize sokmayın gibi
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı tabı 10 sene ıoncekı otel kalıtesıyle sımdıkı otellerın kalıtesı bırmı masajda vardır fin hamamıda Tabi ya hatta Balili Onbaşılar var masajı onlar yapıyo Hatta Body'si ile isteyenlere grup masajı var
yavşakkkkk yaaa , olm o olay benle alakalı değil, hakan tütün kolanyası kullandı olm asıl sapık sultankızı
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı yavşakkkkk yaaa , olm o olay benle alakalı değil, hakan tütün kolanyası kullandı olm asıl sapık sultankızı Hacı benim senden haberim yok ama yinede forumda bunu itiraf edip medeni cesaret göstermenden ötürü tebrik ediyorum
XoR Nickli Üyeden Alıntı Hacı benim senden haberim yok ama yinede forumda bunu itiraf edip medeni cesaret göstermenden ötürü tebrik ediyorum ahahahahaahahah
Day Walker Nickli Üyeden Alıntı ahahahahaahahah Al işte askerliğini Jöleyle yapan bi arkadaş daha düştü
XoR Nickli Üyeden Alıntı Al işte askerliğini Jöleyle yapan bi arkadaş daha düştü yok kanka hayatta hacı şakirden şaşmam ama askerde biraz elit takılıyodum dove kullanıyodum
son 3
yarın bu saatlerde yerlerimiz belli olucak kısmetse
traşınızı olun gidin kafanız rahat olsun,sakal çok şart değil,ertesi sabah 5te kalknınca olursunuz traşınızı
SaBRi Nickli Üyeden Alıntı yarın bu saatlerde yerlerimiz belli olucak kısmetse yrn mı belli oluyor carşambamı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları