ona gore ucak bıletını alalım kıbrısa![]()
kardesım oncelıkle hayırlısıyla gıder gelırsınız ınsallah ben uzun donem yapmıstım acemı bırlıgım kutahyaydı genel hatlarıyla kısa donemsen sıkıntı yasamassın sadece ılk gıttıgın zamankı belırlı zorlukları var ama o donemı atlattıktan sonra sureklı acemı alan bı yer oldugu ıcın rahat edersın mevsım olarakta ıyı zamanda gıdıyosun kısı serttır ben fazla durmamıstım orda ızmır nato ya secılmıstım egıtım ıcın erken ayrılmıstık sıkıntı yasamassın ıcın rahat olsun kardesım allaha emanet olun
arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler diliyorum.allah sağ salim gidip gelmeyi ordada hayırlı komutanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
herkese hayırlı teskereler hayırlısıyla gidip gelin...
muti çok ballısın be bilader
brete bide kıprısın tadına bak bakalım![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Kısa dönem
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
kardeşimsin
2007 nisan-2007 temmuz bende orada 315. dönem kursu gördüm.
13 hafta zorlu bir dönem seni bekliyor.
ilk 2 hafta yanaşık düzen eğitimi akabinde yemin töreni 2 gün istirahat ve geri kalan 10 hafta komando kursu son 1 hafta da tatbikata çıkacaksın.
Allah yardımcın olsun. kesinlikle ayak sağlığına çok dikkat et.
ilk 2 hafta sonunda ayrım yapıcaklar, jandarma ve komando diye. eğer komando olmak istemezsen yanında 1 adet gözlük götür.
jandarma olursan eğer eğitimlerde daha rahat olursun fakat eğitim sonrası görev yerinde genelde sınır karakollarına gönderiliyorsun.
komando olursan eğer eğitim zor geçer ama eğitimden sonra batı çıkması ihtimali jandarmaya göre daha fazla.
her türk asker doğar ama her asker komando olamaz. mavi bereyi takarsın umarım.
Herhangi sorun olursa burada pm ile yardımcı olabilirim.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)