FUA var abi :) foçaya düşmüş adam.
Printable View
FUA var abi :) foçaya düşmüş adam.
Çorluya düşen yokmu :)
Askerliği nerede yaptığın değil,kiminle,hangi komutanla yaptığın önemli derler..
Acemi birliğine gidicek arkadaşlar bol bol duyacaklar bu sözü..
Herkese hayırlı uğurlu olsun..
Aranızda Balıkesir Bakım Okulu varsa pm atsın,yardımcı olurum..
Bende ctesı geldım oradan,acemilik bitti,usta ya teslim olcam kısmetse 13 unde,
Ankara mamak 28. mknz piyade barış gücü..
Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
AMASYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci Zh. Tug. K. Yrd. 1'inci Tnk. Tb. K.lığı
BABAESKİ KIRKLARELİ
Herkese hayırlı tezkereler..:)
Belçikaya düşen varmı :D
Tuzlada geçen sene arkadaşlarım vardı aynı dönem gittik onlar uzun yaptı biri kıbrısa geldi refüze olup diğeri doğubeyazıta gitti komando piyade olarak daha sonra kıbrısa gelen asteklerde aynı durumu anlattı ondan bu yorumu yaptım.ama şunu söyleyim kıbrısta asteklik zordur çünkü asteğmenleri hiç sevmiyorlar rütbeliler sürekli angarya iş bindiriyorlar üstlerine ondan çok şikayetçiydi bizimkiler.
bu arada manisa-kıbrıs kombinasyonlu arkadaşlar için tavsiyem manisanın aşırı sıcağını ve kıbrıs ayazını dikkate alsınlar fazla fazla iç çamaşırı alsınlar yanlarına kıbrıs soğuk olmaz demeyin ben gece nöbete 2 yün içlik birde eşofman giyerek gidiyordum üzerimde de full kamuflaj parkaya kadar ondan tedarikli gidin gecesi ve ayazı soğuk çok kıbrısın halkıda askeri pek sevmez çarşıda fazla atraksiyon yoktur askere sürekli itelemeye çalışırlar internetin bile saati 3 lira biz anca geze geze ucuz yerleri keşfettik lefkoşada ondan malzemelerinizi alıp gidin kıbrısa orda alış-veriş uğraşmayın birde usta birliğine teslim olunca ilk 3-4 hafta çarşıyı zor görürsünüz onuda söyleyim.bu arada kıbrısın en güzel özelliği askerliğiniz Türkiyedekilerden 3 gün önce biter yol izninden dolayı 3 günde bişeymi demeyin 3 gün boru dünyalara bedel:D:D
Şimdiden hayırlı teskereler arkadaslar 4 ay sorada biz yolcuyuz :)
İlk hafta çok sıkılırsın saçma saçm tripler olucak ustalardan ama kısa dönem olduğun için lan kelimeisni bile duymıcaksın...Güzel dönemde gidiyosun ben 337.Ksd olarak gittim aralıkta kışı çok berbat + dereceyi hiç görmedim eğitim yaptırıyolar bol snaw.lı bi eğitim seni bekliyor...Uludağ kola gazoz bol bol içersin soğuk sandviç yersin...:)Yemeklerde ilk zamanlar baya zorluk çekiceksin Kİ uzun dönemler bize siz geldiniz yemekler düzeldi demişlerdi...:)Bol bol çetlis(cheklist) çalış biz bunu ezberledik cümlesini duyucaksın ben İzmir Gaziemir Hava teknik okullar komutanlığına dağıtım olmuştum inş...Aynı yere dağıtım olursun tatil yaparsın...Şimdiden hyrlı teskereler...Allaha emanet...
rıdvan hayırlı olsun
Mamak mebs ve Anıtkabir komutanlıgı ile ilgili her türlü bilgi itina ile aktarılır :D
kastamonu gölköy varmı sosyetk tabur giden yaşadı