etimesgut zirhli birlikler ve edok ile ilgili her turlu deneyim, tecrube vs paylaşılır :)
Printable View
etimesgut zirhli birlikler ve edok ile ilgili her turlu deneyim, tecrube vs paylaşılır :)
konya hakkında bilgisi olan yok mu ??
Tek bildiğim bu :D gerisi için güncel :)
http://www.1resimler.com/data/media/...-resimleri.jpg
eyvallah iskenderun hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim eğitime açız :D
şaka maka çokmu sıcak sonbahar ayları nasıl bide gemide olma olasılıgı varmı yokmu karadamıyız denizdemiyiz hiç bişey anlamadım :) zaten deli oldum dünden beri yüzme bilmiyoruz denizci olduk anasını satıyım :Deli:
angara polatlı - topçu oldum bende. yrn gidiyorum yavaş yavaş.
arkadaşıma msj gelmiş düştüğünüz yeri tekrardan kontrol edin dağıtım acıklamasını ösymye devir ettik sistemde hata oluşmuştur diye ?
:D :D :D :hehe:
gecen sene bu zamanlar ıskenderundaydım. oraya gıden varsaallah yardımcısı olsun :D hayatınızın sıcagı sızı bekler.
Herkese hayırlı tezkereler dilerim arkadaşlar inşallah hepiniz rahat bir askerlik yaparsınız ....
Seneye bu zamanlar inşallah bende asker yolcusuyum herşey düzgün giderse tabi :D
okulun sana kattıklarını anca son hafta ve eğitimden sonra gittiğin görev birliğinde anlayacaksın. eğitimde bol bol küfür edersin belki bana bile :) moralini yüksek tut, herkesin erişemeyeceği yapamayacağı şeyleri yapacaksın fiziksel olarak.
bizim dönemden sonra faal olarak komando bölüklerine asteğmen vermediklerini biliyorum. gittiğin görev yerinde de zorluk çekmezsin emin ol. unutma sen asteğmensin yedekte olsa subaysın. astek dedirtme kendine. askerle yüzgöz olma,
jandarma uzman çavuşlara hocam dedirtme sen komutansın. astsubaylar ile iyi geçin onlar sana yol göstericek. Allah tekrardan yardımcın olsun.
Hava savunma-Konya çıkanlarla usta birliği Kıbrıs çıkanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
kaçtan geriye sayacağız şimdi ? :) kısa dönemler?