bende gidiyorum agustosta :D
Printable View
bende gidiyorum agustosta :D
Atarsa 57 zorunuza gtmesn:)
aralıkta gitmek sıkıntı olabilir. acemilikte paso yaprakları süpürttürürler :D
ben de kısmetse kasım sonunda gidicem. tecil 31 kasıma kadar. bi gidim bakim askerde neler varmış. beğenmesem geri gelirim :D
gelecekten gelen edit: ilk kelime aralık deil ağustos olcak panpalar :d
Saka bı yana ama torun fln bu tarz sylr kısa dnemde olmuyo..cnku bı alt dvrem glr o da sızsnz..sz bzm gtmemze sn 5 gun kala fln glcksnz bz gorevdn dssez o yuzdn 4 gozle szı bklıors..bız gldgmzde 337.ksd ler zorunuza gtmesn atarsa 2 dmstı el sallayıp gttı..ıns bızde sze szde 343 lere el sallıcksnz...bu tarz tabrlrle ck karslascksnz atarsa,zoruna gtmsn,torun comez alt dvre p.c torun poset gbı..uzun dnmlr pek svmez bzı..ama farkdtmz bızde onlarh svmyz..yamyam gbıler burda sz de gdnce hak vrcksnz...ılk 50 60 gun ızdırap geleblr ama alsrsnz drt etmeyn..e hadı bı an once glmenz dılegyle =) nbetteym deısım gelck smdı sorularnza cvp verırm ıtınayla..
Bide ilk gece fena oluyor.. Acayip acayip sesler osuran, horlayan:) nerden geldim a.q diosun sonra bi bakmissin biri bagiriyor " koğuş kalk" sonrasi kosusturma.. Wc ve traş sirasi pis tuvaletler... 2 gün giremedim tuvalete:) sonra gelip gecio işte..
bana 3 agustosta tuzlada saat 8 de sınava giriceksin dedi fatih askerlik şubesi hatta kagıttada yazıyo kimine ne gün gitmek istersin diye soruyolarmış
askerlikler :D 5 kişimiyiz
ağustosda gidecek arkadaşlar Hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelin inşallah..
şimdiden hayırlı teskereler.
agustos kaçınca birliğe teslim olucaz
arabayı bana bırakıyorsun konuştugumuz gibi pampa :D
12 agustos ta aksam saati 17.00 a kdr teslim oluosunuz..baslamak bitirmenin yarisidir derler hadi hyrli teskereler....atarsa 55:)
hayırlı teskereler arkadaşlar hepinize :) sağ salim gidip gelirsiniz inş.
18 kaldı.....
2 ay önceden başladım baya bi şafak saydım gidince yarılamış olucam :D
nann bizim mersoyu cilalayamadan askeremi gidecen :D
Askerlik kısalıyor mu? Bedelli geliyor mu?-HABERTÜRK
böyle bir habergördüm bugün belki askerdeyken düşürürler şu ayları
+1 mehtap 18 şafak 155 :D
askerlikler 16 mı kaldı ne :D
+1 bende agustosda askerım kısmetse narlıderede 2 sınde gırıcem sınava :D
329.KD yapmıştım İzmir'de, kısa dönem iyidir takmayın geçer gider, şimdiden hayırlı teskereler, sağ salim gidin gelin gerisi hikaye...
Alaturka tuvalet için:
Her iki ayak tuvalet taşının iki yanında bulunan yerlere konur iki delik karşılıklı hizlanır ve direk deliğe doğru ihtiyaç giderilir.
İşiniz bittikten sonra su ile bolca temizlenir. Bu nokta bayanlar için önemli.
Temizliği yaparken arkadan öne değil, önden arkaya doğru yıkayıp daha sonra nem kalmayacak şekilde iyice temizlemek gerekir.
Arkadan öne doğru yapacağınız temizlikte anal bölge florası ******ya itilerek enfeksiyon kapmasına neden olabilir.
Nemli bırakmanız durumunda ise mantar enfeksiyonları rahatsız edecektir. Tuvaletten çıkarken sifon çekilir ve hatta üzerine de her ihtimale karşı su dökülür.
Alafranga tuvalet için:
Alafranganın toplu yaşam yerlerde ve umuma açık alanlarda kullanılması çok risklidir.
Böyle yerlerde alaturka kullanılması daha iyi olur. Klozete oturmadan önce oturak iyice silinmeli ve gerekiyorsa kağıt konulmalıdır.
İşniniz bittikten sonra temizlik alaturkaya göre daha zor olduğundan acele etmeden yeterli süre yıkandıktan sonra kurulanmalıdır.
İmkan varsa farklı bir yerde alaturkadaki gibi temizlenmelidir. Sifon çekildikten sonra klozet ya tam kapatılır ya da oturma kapağı yukarı kaldırılır.
Her iki tuvalet için:Tuvalet kağıdı deliğe atılmamalı. Çıkarken el bol su ve sabunla iyice yıkanmalı.
Eğer tuvaletteyken gaz seslerinizin duyulmasından rahatsız oluyosanız, yanınızdaki musluğu hafif açarak ses çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Tuvalette fazla oturmak hemoroid (basur) ve fissur (yarık, çatlak) rahatsızlıklarına neden olabilir.
Günde üç-dört defadan fazla büyük abdeste çıkmak ishal, üç-dört gündür çıkamıyor olmak kabızlık olarak nitelenir.
Kaynak : Tuvalet ahlakı / Sağlıklı Yaşam / Milliyet Blog
belki bu bilgiler işe yarayabilir sıkıntı çekenlere :D:D:D