yaw seko adam askere gıtmıcek hee öle bı konusuyosunkı üzüyolar falan hayırlısıyla gıtsın gelsın ıste :D
Printable View
Bana da temmuzda yol gözüküyor gibi eğer devlet atama yapmazsa.
nereye beyler :D
ızmıre gelen var mı
Temmuz 92 doğumluyum 1 sene üniversiteye gittim bu sene bıraktım dershaneye başladım eve hiç bir şekilde yoklama vs gelmedi ne yapmam gerekmekte ?
gerildim :D
cuma yemin ettik
3 hafta sonra dağıtım var.
3 hafta boyunca intikal var her cuma ama havalar yağışlı bu engel olurmu
8 km ,16 km ve 24 km lik sabah 7 de tugay dan çıkış ertesi gün sabahı 7 de tugaya giriş yapılacak.
Daha önce başına gelen varmıdır.Hava durumuna göre iptal ediliyor diyen cok ama bunu diyen hepsi acemi jandarma er :D yani kolpaçino bana göre acemiliğinde bunu yaşamış olan varmı aramızda?
o ne len ptesi 100den düşüyosun :D
bende bilecikteyim ama benim usta birliğim bilecik :) ilçe merkez karakol komutanlığındayım çarşının içindeki karakolda şöförüm tugayda işim olduğunda uğramaya çalışırım yanına. intikal işi bölük komutanlarına kalmış şansınıza birazda biz yağmurda çıkmıştık intikale safranboluda...
rıdvan abi noldu senın askerlık işi aksekideydın en son çıktımı bıyerlere tayının şehir içine falan :D
aksekıden cıktım ıl jandarmaya gıttım muratpasaya unıversıte hastanesının karsıssındakı alaya orda 17 gun kaldım 10 gundurde gundogmus ılce jandarma karakol komutanlıgındayım dagın basındayız yanı...telefonda kullanmıyorum o yuzden kımseyle gorusemıorum haftada 1 nete gırıorum ıste atarsa 94 .
foça jandarma komandodan selamlar:) traversler, intikaller, atışlar, koşular rütbeye 19 kala yorgunluk anlatılmaz...