3 aydan sorakiler askerlikten düşülmüo die biliorm ama?:soru:
Printable View
Hava er eğt.tug.k.lığı/kütahya gidecek olan var mı?
ilk çarşı iznim askerlik düşüyomuş :D:D
herkese hayırlı teskereler
senin düşmedimi zaten :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...43992462_n.jpg
rıdvandan selam var millet :D
atarsa 116 bu askerlikte elbet biter......
napıon asskeerr ne var ne yok keyifler nasıl:)
telefonun yanındamı bilmiyorum ama bi isteğin olunca ara yavrum 05otuz6 567 48 88
Askerden doneli 1 hafta olmusken yazmadan edemiyorummmmmm
BENMI TUTIM HA BENMI TUTIM :D
bilecik 9. jandarma eğitim bilgisi olan varmidur ?
merkezmi yiğit ?
arkadaşım oradaydı tim olarak muş malazgirte düştü şanslıyım diyordu daha uzağa gitmediğim için... ayazı meşhurdur.
yiğit allah yardımcın olsn :D herşeyde bi sıkıntı ediyosn orayada muayene kaçağı olarak gitmeyi başarmısın :D
meslekci seçilmen v.s. olmana göre değişiyor diyebiliyorm. ama net bilen varsa yazar
yiğit daha öncede yazmıstım keşke dbs ile uraşacağına :D derslerle uraşsaydın... 15 ay zor olucakdır.
Allah yardımcın olsun
15 ay boyunca yapmış olduğum hataları yapacağım şeylerin planlarına artık kafa yorurum :D
derslerden ziyade başka durumlar vardı yoksa askerlik daha önce yapılmış okullla bitip hayat bu bazen planladığın gibi olmuyor :)
kasım-aralıkda bi kısalma olayı olma ihtimali yüksekmiş inş o olurda erken biter bu iş...
teşekkürler...
arkadasım bilecik jandarmada kısa donem olarak askerlik yapmıştı.cok soğuk olduğunu söylemişti.bide uzun donemleri resmen üzüyorlarmış(bunu sen argo olarak algıla)
komando olarak görev yaparsın ve dağıtımda doğu taraflarına yolluyorlar,yer acıklandığında bayılan olduğunu söylemişti.
şimdiden hayırlı teskereler.
aralık yolcular yavaştan hazırlanmaya başlasın:D