455 gün yapacaklar ama Ferrarinin 455 modeli yok o yüzden 355'den bağladım :D
Printable View
bende gidiyorum yeter artık cıksın kafamızdan ...
rudvan cumartesi öğlenden sonra görüşelim :D
B.Aktepe şimdi askere gidecek arkadaşlara yer tahminine başlayacak herkes toplansın :D
:) yok ağustos dönemi pek faydalı olamam ***** tayin mevsimi :D
Ada'dan gelen bir Albay'ın içi balık dolu derin dondurucusunu Oran semtinde 9. kat'a asansörsüz çıkartmanın keyfini anlatamam sana :D suratıma akan o balık suyunun kokusu 5 hamam sonrası anca gitmişti :D Asansörü kullanamama sebebimiz ise yöneticinin bir üst devre olması ve bizim Albay'a bundan dolayı kullanım izni vermemesi :D
Asıl en bomba olanı başka ile tayine giden paşaların eşyalarını depolara koyuyoduk. Ege'ye giden birinin eşyalarını yerleştirdik oda gırtlak doldu kapıyı zor kapattık kilidi taktık, Paşa geldi kan ter içinde esas duruşa geçtik.
Çocuklar benim tören kılıcım vardı hanım eşyaların arasında bırakmış gören oldumu dedi :D
Kılıcı ben bir şey olmasın diye ilk önce alıp odanın cam kenarındaki mermerin üstüne koymuştum :D sonrası ***** anlatmak istemiyorum :hehe:
Acemilikte ayağı mantar tarlasına dönen body'im vardı onuda burdan saygıyla anıyorum :D adam yüzünden bir gün sıraya girip yemek alamadım önden alıp 750mt uzaklıkta koğuşta taşbeş kebabı yapan buna yemeğini götürüyodum yiyodu alıp geri geliyodum karavanada kalan yemeğin suyuna ekmek banarak karnımı doyuruyodum :D
Sonrası ***** bi açtım gözümü Paris'de La Locomotive clubdayım :D