koğuştan, yemekhaneye sürünmekten iyidir :) boşverr iyi geçmiş iyi :)
Printable View
valla geçen aralık gittim bilecikteydim tavsiye ederim :D
ya şaka bi yana arkadaşlar askerlik zor kolay bi arada olan bir duygu..
herkeze hayırlısını versn allah..
ağustos itibariyle askerim şu görevimizide bitirelimde önümüze bakalım
bir sorum olacak bu ay veya birdahaki ay tecilimi bozdursam kasımda mı giderim yoksa hemen gönderirlermi
vay bea 325 kısa donem 2008 de gıtmıstım:D
en çok acemilik zorlar sonrası daha rahat :)
uykusuzluğa alışın yeter,kafası çalışan uyumlu adam çok zorlanmaz askerde,tabi gittiği yerde çok önemli.
Hayırlı tezkereler.
:D
http://www.youtube.com/watch?v=o_L24...eature=related
guzelce gıdın yapın askerlıgınızı makarasıda var herseyıde var askerlıgın guzel gunler arkdslıklar sızı bekler :)düştugun yer cok nemlı bızdeyken dagıtım yoktu aynı yerdeydık 8 saat nobet tutardım ama degmeyın keyfıme son 2 ay nöbet yazın dıye cıldıryrdum hatta kım hasta olsa yerıne tutasım vardı 3 saat uyku yetyrdu nedense askerde:D6o kılo olduk a.g eve gelınce bı derı kemık:) askerde ıs yapmazsan nöbet tutmazsan zaman gecmez aylak aylak ordan orya gezersın bızım bı arkds vardı bıldıgın halka tatlı satyrdu arabayla askerıyede ahahahaha aklıma geldıkce guluyrm el arabasında
Allaha çok şükür yapıp bitirdim.. Sıkıntılar muhakkak oluyor.. Çok denyo var memlekette gerçekten.. Ha ben çok akıllıyım çok üstünüm demiyorum ama pisuvara sıçan adam benim alt ranzamda yatıyodu :)
Allah gideceklere kolaylık versin.. Asteğmenlik çıkmaz.. Benim zamanımda da askerlik 12 aya düşecekti.. 2 sene geçti hala öyle söylentiler varmış :)
Kesinlikle katılıyorum..
Son 1-1,5 ay kim paraflanmak istese atlıyordum onun yerine. Bölükte durmanın bir esprisi yoktu. Aksine bölükte durunca mutlaka bir iş kitleniyordu.
Gidiyordum nöbet kulesine, alıyordum telefonumu mp3 playerımı, koyuyordum alt devreyi mevziye vur patlasın çal oynasın..
beklemekte ne sıkıcı ya acıklansın artık da ogrenelım neresı :)
kimi salı gecesi kimide çarşamba gecesi açıklanacak diyo hayırlısı