Eski sahibini iyi tanırım aracı sattıktan sonra böyle apaçiler almış demekki vay bee GTI Kimlere kaldı :S
Eski sahibini iyi tanırım aracı sattıktan sonra böyle apaçiler almış demekki vay bee GTI Kimlere kaldı :S
SKODA SIMPLY CLEVER
Var böyle kafası güzel tipler polise bildirmekle en iyisini yapmışsın
İncesu cocuğuymş eleman..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
eryamandaki göksupark kavşağında aynı durum bizim başımızada geldi akşam saatlerinde bizdede 106 vardı kesiciye soka soka yanımıza geldi ışıklardan kalkınca üstümüze kırdı kaçtı kaçarkende başka bi araca giriyordu yine kafaları trilyon tabi. en kötü araçları bağlanır yine başka bi araçla çıkarlar yine aynı duruma devam temiz bi köteklemek lazım böyle dallamaları.Anca öylee![]()
lan bana denk gelmiyorki bu topaclar..
onumde artislik yaparken 115 le gotunden bi tane dokundursam zibilyon tane spin atar..!
duruncada kendi arkadas cevremle soyle evire cevire ama tadini cikara cikara temiz bi dayak, ohhhh mis olur mis..
vayyy bee insanlar şaşırdı arkadaş ulan ben motor tepesinde yol yapan adamım bana falan filan yapsalar hayatımla oynamış olucaklar.. otobuse yapılanlar , küfürler... hap atar patlar duman alır çarpar alkol alır sapıtır yazık yazık... polisler yakalamışlardır inş.
Ankara Emniyetinin bu konuda çok güzel uygulaması var. İşte linki :
155-HBAR FORMU - Ankara Emniyet Mdrl | 155@ankara.pol.tr - Konya Devlet Karayolu zeri skitler/Yenimahalle ANKARA
ondan sonra 106 hırsız arabası apaçi arabası diyorlar derler tabi böyle o.çocuklarının yuzunden herseyı derler..
Böylelerini trafikte bırakmıcaksın.aşşağı indiriceksin ağzını suratını s.kkceksin müsayit yerlerine içtikleri o şişeyi sokucaksın polisi arıcaksın. kendi canını zaten düşünmüyosun karşıya yazık kanı bozuklar sizin bir anlık zevkinize attığı tırnağı etmiyeceğiniz adamlar zarar görücek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)