denklik var dil konusu çok sıkıntı hayat ucuz kesin git oku![]()
Denklikten emin değilim, onu çok iyi araştırın derim. Benim bir arkadaşım şu anda orada okuyor ama memnun olduğu söylenemez. Sınavların rüşvet karşılığı halledildiğini söylüyor. Sen ne yapsanda adam bırakabiliyormuş. Onun dışında gece hayatı güzel yaşamı ucuz diyordu.
kardesım 3 senedır bulgarıstanda okuyr sofyada 3 dıl ogrendı![]()
www.honda-tech.com
bi arkadasm orda okuyor e36 z3 almıstı kendine tr'nin dogan sahin parasiyla,bulgarlarn turkleri hic sevmedgni söylerdi bide gece klubunde 200 tl ye 4 loca kıraladgnı söylüodu polislerede cok rüsvet veriodu arabadan dolayi![]()
-SESA-
ben bosnaya gitmiştim ama orada yapamadım.bir uçak bileti git gel 600 lira civarı,birde boşnakların parası bizimkine değerli olunca otomatik olarak hayatta pahalanıyor.okul 4 puandan hazırlıkta bıraktı beni saçma sapan sorular yüzünden benimle birlikte okuyan çoğu öğrenci kurda kaldı kimisi inatla yaz okulunda verdi kimisi hala hazırlığın son kurlarını okuyor..ben yurtdışında okunacksa adam gibi bir ülkede okunmasından yanayım.amerika almanya japonya gibi yoksa diğerlerinde zengin isen parayı verip okulu kendine borçlandırıp okula gitmeden fakülteyi bitirirsin..aldığın eğitim ne kadar kaliteli o tartışılır..şimdi tekrar hazırlanıyorum sınava İnşallah bu sefer yurtiçinde bir yere yerleşirim.olan 1 seneme oldu tekrar lys hazırlık vs. bulgaristan yakınlık ve bulgarca açısından cazip geldi bilen giden birileri varsa lys ile alıyormu oradaki üniler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)