sınav konusu açılınca, 1. öğretime sorulan soruların 2. öğretime sorulmuşluğu da çoktur. veya strateji izlemek açısından güzel bir yolsabahtan soruları al, akşama hazırlan.
sınav konusu açılınca, 1. öğretime sorulan soruların 2. öğretime sorulmuşluğu da çoktur. veya strateji izlemek açısından güzel bir yolsabahtan soruları al, akşama hazırlan.
bu soru üniversiteden üniversiteye,fakülteden fakülteye,bölümden bölüme, hocadan hocaya,ve hocanın psikolojisine göre değişkenlik gösterir,net bir cevap vermek neredeyse imkansız
mesela bizim üni.de uzaktan eğitim diye bir olay var,sınavın birinde bizim programlamacı 2 gün önce onlara sorduğu soruların aynısını bize sordu (çünkü bölüm başkanı,ve zaman sorunu var) ama soruları aldığımızı anlamıştı,ve sonraki sınavları stajerlere hazırlatmıştı
hocalarımızın geneli birinci öğretimle,ikinci öğretimin sınavlarını aynı gün aynı saat'te yapıyorlar,farklı zamanlarda olanlardada sorular genelde değişik oluyor![]()
soru olayı tamamen hocayla alakalı mesela hocanın biri bizim zamanımızda kendi doç. çalışmasıyla uğrasıyordu 1.öğretim final büt 2.öğretim final büt aynıydı![]()
sonraki sene hocanın çalışması bitti bütün soruları değiştirdi
1-ege su ürünleri 2. öğretime geçen sene 4. sınıfta 900tl veriyordum bir dönem için
2-yüzde onluk dilimin parası ödeniyor evet
3-en erken dersim kampüste saat 15:00da idi benim.en geç saat 22:00da dersten çıktığım oluyordu.urlaya uygulama eğitimi ve lab için gittiğimde sadece sabah 09:00 yada 10:00da ders yaptığımız oluyordu.onuda akşam gitmek kız arkadaşlar için problem yaratmasın diye gündüz yapıyorlardı.gündüz o kadar erken olmasının sebebide bizimle sadece o ders için urlaya gelen hocaların, hergün urlaya gidenlerle birlikte okul servisi ile gitmek istemesiydi
4-hiç duymadım bilmiyorum ama mantıklı, olabilir
5-ben egede 4 sene 2. öğretim okudum, boş sınıf bulamama gibi bir sıkıntımız hiç olmadı
6-kantin-cafe gibi yerler egede gece 12ye kadar açık olduğu için sıkıntı olmuyordu.ama dersliklerin binalarındaki kantinler kapanabilir evet.
parasının koyması haricinde 2. öğretimden ben aşırı memnundum.biraz gittiği şehir ve okuduğu okul ile alakalı 2. öğretim işi.küçük ve tutucu bir şehirde, küçük bir ünide 2. öğretim kız için sıkıntı olabilir belki.egede sabaha kadar okulun içinden belediye geçiyordu.metroya bir durak uzaktı,gece okulda karnını doyurma vs herşey rahattı.kalabalık olduğu için okulda in cin top oynamıyordu,2. öğretim bölüm çok olduğu için öğrencide oluyordu okulda, büyük üniversite olduğu için hocalarda sıkıydı.bütün günün yorgunluğuyla mıy mıy 2 dakka ders yapıp giden olmadı hiç.okul hayatım boyunca bir dönemde 10-11 ders aldım en az 6-7si prof oluyordu mutlaka her seferinde
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)