|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Bunlar yavrumu ? Ne kadar büyüyor ki bunlar demekki adam yer bunlar
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
güzelmiş akvaryumun biraz daha büyümesi lazım ilerleyen zamanlarda,pengasus sanırım aralarındaki bişe yapmiyorlarmı?
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
o akvaryumda büyümezler ya çok küçük değilmi ?
okadar balığa en az 250lt lazım ben artık tatlı sudan sıkıldım yakın zamanda tuzlu su planlarım var
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
Aynen bende katılıyorum bu akvaryum o baliklar için çok küçük , etle beslendikleri içinde hem dışkıları hemde yem suyu çok çabuk kirletecektir... Bence büyük bir tank a geçiş yapmak lazım yoksa yazık olucak yavrucaklara...
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
şenol günde en fazla 1-2 kez et vermeye çalış
hazımsızlık çekebiliyorlar ![]() birde sürü olarak birbirilerine alıştıkdan sonra hiç ayırma
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: aga81scenic, 2x 1.9 doblo,İman power saxo vtr, 1.3 doblo, 1.9 caddy :)
|
BunlAR 30 cm ye kadar buyuyomuş şimdilik oakvaryumda bakıom kısa zamanda odanın tek duvar tarafı komple akvaryum olcak
ilk balıkları koyduğumda 8 pengasus 8 de japon vardı 1 tanede sazan 4 tanede kum balığı 2 pengasus kaldı ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
acil akvaryumu buyutursen hem balıklar hızlı büyük hemde su kirlenmez
buyuk akvaryumun dengesi kolay kolay bozulmuyor ![]() benimde amacım minimum 500lt lik bir tuzlu su akvaryumu 1 yıl 1-2 tane balık koyucam genelde canlı kaya falan istiyorum
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Şimdilik buyuk motor takarak suyun temızlığını sağlıyom buyuk akvaryumda dış motorla yapcaz bışeyler tuzlu suda ıyı olur
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
dikkat etmek lazım bunlar adamı yer valla maşallah ları var
__________________________________ BG GARAGE |
|
|