canon 400d kullanıyorum memnunum bi ara satıp hd cam özelliği olan bi slr alayım dedim ama kıyamadım satmaya senin aradığın rakama temiz bi 400d alınır
Evet, 400d alınır fakat ben benzer fiyatlara 450d aldım, tertemiz henüz 1 yıllık makineÇokta memnunum şuan. Sahibinden de bir sürü kişiye mesaj attım, ilk mesajıma dönen kişiye gittim(dönmeyenleri ne telefon numarası yazdıkları ne de mesajlara cevap vermediklerinden şikayet ettim) makineye baktım, pazarlığımı yaptım, aldım, evime makineyle döndüm
![]()
Eğer garantili olması gibi bir takıntın varsa 1000tlye sıfır 1000d dahi bulabilirsin. Ben de çok anlamıyorum lensdir is filtredir yavaş yavaş öğreniyorum. Tek diyeceğim çok zevkli bir uğraş![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
Çok zevkli bir ugraş oldugu kesin gittigidiyor.com linklerini yolladım baktın mı linklere?1000D markası gibi 1000 liraydı![]()
imzasız..
Bir de şuan dolar tavan yaptığından biraz beklemeni öneririm. Ne alırsan al biraz dövizden ötürü pahalıya gelecektir![]()
Instagram: mutusgarage
Aynen öyle murat biraz daha beklemeyi düşünüyorum,zaten kredi kartı başvurusu yaptım 15 güne anca gelir onunla alıcam inşallah biraz daha düşer rakamlar,aldıgımda seninle tekrardan iletişime geçerim çok hevesliyim bu işe![]()
imzasız..
Canon SX220 HS nasıldır? 1 adet batarya da hediye.. 780 TL..
CANON PowerShot SX220 HS + BATARYA + KARGO - SanalPazar.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)