bakalım cevremızdekı eczanelere soralım bulabılırsek telefondan yada buradan ulaşırım sıze Allah acıl şifa versın
bakalım cevremızdekı eczanelere soralım bulabılırsek telefondan yada buradan ulaşırım sıze Allah acıl şifa versın
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
bir bakayım sağol dostum
hber bekliyorum sizden çok sağol
Eyvallah çok sağolun zor bulunan bir ilaçmış heryere bakıyoruz ama yok.
Çok sağolun hber bekliyorum.
Serkan çok sağol kardeşim o kadar sorman etmen bile ,emeğin için sağol başka bir ilaç olurmu yinede sorarım ama sanmıyorum muadili olacağını kardeşim.
***Güncel son durum İlaç bulunmuştur 3 kutu farklı illerden herkese çok teşekkür ederiz rahat nefes aldık ,gerçekten çok zor buluan bir ilaç Allah ım kimseyi hasta yapmasın kutuları farklı farklı illerden bulduk.
İlacn bulunması cok güzel baska ilac eksikleriniz olduıgunda yazabilirsiniz yardımcı olmaya calısırız..
ilacın bulnmasına cok sevindim... allah acil sifalar versn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
oo cok ıyı olmuş bulunması sevındım bende bulamadım dıye uzuluyordum. Allah acil şifalar versin
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Türkiye Eczane Teknisyenleri Bilgi ve Paylaşım Platformu istersen burda konu aç dostum direk açabilirsin konuyu site enişteme aittir tüm türkiyedeki eczacı arkadaşlar burdalar birde eminönünde hasırcılar eczanesi var oraya sor eğer oraya ulaşamazsan 0212-293-25-81-84 bu numarayı arayarak eski çalışanın fatihten aldım dersin numaranı ilaca ihtiyacım var abiniz eczacıymış bulamıyorum dersen yardımcı olur kendisi![]()
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Ben kanserken böyle birşey başıma gelmişti. Kendi yaşadığımı anlatayım. Ecza depoları devletin ecza depolarının %150 kazanmasından dolayı oranları düşürüp %20 yapmış rakamları tam hatırlayamıyor olabilirim. Adamlar ellerindeki ilaçları satmıyordu. Var olduğunu bildiğim halde yok dediler(tedavi gördüğüm hastanedeki bi kişinin kızının gittiğim ecza deposunda tanıdığı vardı kendisi var olduğunu söyledi). Elimizde kalmadı diyip beni kapıdan çevirdiler kanser halimle. Ben İzmir yeşilyurt devlet hastanesinin kendi eczanesinde buldum. Dışarıya vermedikleri için o tedavimi orada almıştım 1 kerelik. Böyle birşey yapabiliyorlarsa yapsınlar. Ecza depoları bazen böyle şerefsizlikler yapabiliyor malesef...
Edit: Şimdi gördüm bulunmuş. Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Çok sağolun
Çok sağolun
Sağolun bulamaz isek bakarım dediğiniz yere tekrar
Kardeşim çok geçmiş olsun ,şimdi gördüm umarım sende iyisindir ,ayrıca sağol duyarlılığın için Allah herekse sağlık sıhhat nasip etsin.Böyle şerefsizler hasta insanı bile dinlemiyorlar ,bunlar insan değil zaten iki ayaklı hayvan ya da başka birşey.
dostum konuyu yenı gordum cenazemız dolayısıyla gırememıstım sıteye ılacın bulunduguna sevındım eger bır daha ılac gerekırse haberım olsun yardımcı olmaya calısırım dırek su tellerenden ulasabılırsın gecmıs olsun tekrardan
Utku ÖZER
0542 328 00 35 - 0530 966 82 89
http://www.facebook.com/utkozr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)