Yak gitsin o zaman çukurlarla felan vakit kaybetme :D
Bende 60 yanak lastikten aşağı kullanmadığım için ufak tefek çukurlardan kaçmıyorum ama nazik kullanmaya çalışırım :)
Printable View
Yak gitsin o zaman çukurlarla felan vakit kaybetme :D
Bende 60 yanak lastikten aşağı kullanmadığım için ufak tefek çukurlardan kaçmıyorum ama nazik kullanmaya çalışırım :)
O illet bendede var sinirlendimmi hiç acımama araba ya cukurlardan felan yavaşlamadan geçerim altını vursun ister.patinaj cekerim ani firen yaparım malesef hastalık gibi birşey o anda arabaya binmemeyi dene :S
sinirlendiğimde direksiyondaysam bende saçma sapan hareketler yapıyorum..tek başımaysam özellikle çok gereksiz oluyo :)
psikolojik destek tek cagren
kahretsınkı yapıoyorum bende onu şuursuzca gaza basıoyorum sora kendıme kızıyorum neden yaptım dıe ya bırının ustune fln patlasaydım fln dıe sölenırum
sora gıdıp arabamı yıkıoyom sınır stres kalmıo :d
Bende de oluyor sinir harbi ile allah ne verdiyse dan dun geçiyorum sonra içim cızlıyordu atlattım sanırım duruyorum bi sigara içiyorum sonra devam ediyorum :)
Bir keresindede eski 306mda yaptım bu aptallığı sinirden direksiyona yumruk atmıştım :( airbag çizgileri olur bilirsiniz orada ufak bi yıurtığa neden olmuştum sonra acayip kendime sinirlenmiştim.
bence iş psikolojik desteğe gider.
Araba yıkamak falan cidden stres atıyor..Yıkatmayın kendiniz yıkayın.Sonra benim gibi 65 yanak ohh mis :D
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama bu gibi durumlar genelde kendi parası ile almadığı ya da sıkıntı çekmeden sahip olunan mal mülk eş dost vs. tüm bu varlıklara karşı insan acımasız oluyor.
Ben sahip olduğum herşeye zorluklar çekerek sahip oldum hep kredi ile borç ile aldım o nedenle bişey oldumu içim acır canım sıkılır üzülürüm her ay hesapla geçer extra bi masraf çıkarsa tüm dengeler bozulur. Kredi ödemelerinde sıkıntı olur vs.
Ama sanırım yaş ve olgunlukla da ilgili biraz ama yazıktır altınızdaki milli servet
5 yıl önce merso vardı avm nin parkında arabanın ıcınde tlf konusurken sınırlendım nasıl becerdıgımı anlamndım ama on goguse tekme vurarak kalorifer petklerını falan kırmıstım 2 gun sonra yaptırmaya gıttıgımde bu sefer kafamı vuracak duvar aramıştım :D :D
ogunden berı butur şeylerden uzagım :)
+1500 Bende bir kere sinirlendiğimde çevre yolunda yüksek süratte yanımda kız arkadaşım varken el frenini çekmiştim... Araçta combo olunca baya bi savruldum 2 refüj arasında.. arkadan biri gelseydi şimdi bu yazıyı yazamıyordum sanırım :icon_wack
En son durdukdan sonrada sinirimi direksiyondan çıkardım şuan benimde opel ambleminin hemen yanı baştan aşşağı yarık oldu birgün yüzüme patlatırım die korkuyorum. Kontrollü olmak gerek ama gelde bunu o an kendine anlat :(
direksiyon herzaman, mazlum rolünü üstleniyor sağolsun :)
ana cadde uzerinde girisi palmiyelerin oradan yaziyor zaten tabelamiz var yazinn altinda kapisi zaten sen garaji bilion hondami:) iceri aldigim oradan iste giris ;)
büyüyünce geçer sıkma canını..