arabanın borcu çok zaten daha :D:D
Printable View
sinirlendiiğinde imzadaki ni unutmuyorsn dimi??
Boynuma sürterek gögüslerinin arasından aşagıya kalçamın yanına kadar getirip yuvasına oturttum çıkan slak sesi bana güven veriyordu, EMNIYET KEMERINİ TAKMAYI UNUTMA...
Aracımın suçu neyki ondan sinirimi çıkartim çok sinirlenirsem veya sakinleşmem gerekirse güzel düzgün düzlük sakin yola çıkıyorum egsozumu açıyorum sadece basıyorum. öneririm kardeşim sanada.
Bugün sıkışan trafikte arkada ki kornaya basınca babamda sinirlenip kaldırımdan geçti. :D Bende ehliyeti alınca öyle olurmuyum bilmiyorum ama düşünüyorum şimdi moralim bozuk olursa,keyfim yerinde olmazsa yavaş giderim diye düşünüyorum öyle olur sanırım. :D
eve giderken çok nefret ettiğim bir ışık var bir kere yeşilde geçemedim 3 senedir.Ne zaman dik yokuşta yokuş yukarı ışıkta beklesem küfür ederim direksiyonu döverim o gün sinirliysem kapıya dirsekde atarım. Evet yaparım. :)
Berlingo nun dili olsada bana fena sayardı heralde.
Sıkışık trafikten kurtulunca bende sinirimi-stresimi gazlayaraktan atıyorum. Doğukan yazmış, eve kum torbası en temizi
Ben sinirlendiğim zaman hıncımı arabadan almam.Acırım çünkü..Sizinki doktorluk bişi olmuş..
İstanbula gel trafıkte bı 3saat kal,sonra mersıne dondugunde ıstesende sınırlensende arabadan hıncını,hırsını,sınırını almassın-cıkartmassın zaten.
Hergün birbaşka tiple karşılaşmaca,hele yabancıplaka görüp salak sanmıyorlar mı deli oluyorum:sinir: Kapalıçarşı çocuğuyuzlan biz orda yetıstık.:hehe: Ulan gene sınırım bozuldu neyse sımdı :D hahahahha allahım yarabbım ya,bigün cok pıs bırını barıyere yapıstırcam o olcak sonunda:sinir::ofk:
Daha çok sevdiğin bi arabaya geç. Hep hayalin olan bişeye cesaret et, ona geç. Ondan sonra aman orasına burasına bişey olucak derken zaten ne kullandığnı anlamazsın. İşin gücün o olur, bi yerinde bişey olmasa bile servise gidersin.. Cebindeki para seni kaşır, hepsi bitene kadar arabaya yatırırsın.
Ondan sonra sinirlensen de onunla sevişmeye gidersin. Dayak atmaya değil.
Arabanla sevgili ol, kanka değil.