başınız sağolsun...
Printable View
başınız sağolsun...
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. . .
Çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun...
allah kimseye yaşatmasın bu durumu başınız sağolsun emniyet kemeri alışkanlık ettim hep takıyorum artık sizde takın lütfen canınız rahatınızdan önemli... :(
Çok kötu olmus.İnan hız yapmaktan soğudum
Allah kalanlara sabır versin
Başın Sağolsun kardeşim
başınız sağolsun. videoyu izleyince çok üzüldüm.
Söylenecek hiç bir söz yok hayatta sadece ölüme çağre yok alllah bizleride cemi cümlemizide kazadan beladan esirgesin. böyle genç ölümleride çok koyuyor be kardeşim mekanın cennet olsun..
allah kimsenin başına vermesin ya çok kötü bir durum ya vallaha içim burkuldu ya ama o görüntülerin yayınlanması ne derece doğrudur orası meçhul tabi. :( allah sabırlık versin mekanı cennet olsun .
basınız saolsun
valla benimde içim cız etti Allah geride kalanlarına sabır kerdeşimizin ve kız arkadaşının mekanlarını cennet eylesin başınız sağolsun ....
bn arkadaşları tanımıyorumda benim arkadasımın misafiri olmaya geliyolardı şileye. bi ara geç kaldılar dedim o arada haberi geldi zaten. allah rahmet eylesin durumu ağır olanlarada acil şifalar nasip etsin..
arkadaslar tazıyelerınız ıcın tesekkur ederım aksam 7 gıbı cenazeyı samsuna goturelecek tekrardan tazıyelerınız ıcın tesekkurler
başınız sağolsun allah rahmet eylesin. mekanları cennet olsun.
başınız sağolsun allsah sabır versin
:( başınız sağolsun
başiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun allah sabır versin :(
Geçen gün izlemiştim ve gerçekten içim yandı haykırdıkça allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.O videoyu 3 kuruşluk haber yapıcam diye koyanlarıda allaha havale ediyorum....
Başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin.