Allah rahmet eylesin.. Çok zor, çok acı..
Biraz önce de Merter E-5'ten yine bi acı fren sesi ve ardından şiddetli bir çarpma sesi geldi.. Bu aralar kazalar çoğaldı iyice..
Allah rahmet eylesin.. Çok zor, çok acı..
Biraz önce de Merter E-5'ten yine bi acı fren sesi ve ardından şiddetli bir çarpma sesi geldi.. Bu aralar kazalar çoğaldı iyice..
başınız sagolsun. allah sabır versin
Allah rahmet eylesın mekanını cennet etsın.basınız sagolsun..arkadasımızın dedıgı gıbı lutfen emnıyet kemerlerımızı takalım!
ALLAH mekanını cennet eylesin,yakınlarina sabır versin![]()
-SESA-
Başınız sağolsun![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Allah rahmet eylesin videodaki arkadaşsa çok yazık olmuş bilinci de açık..
Allah rahmet eylesin buyuk gecmis olsun
Yanliz bu haber sitesinin bu goruntuleri bu sekilde yayinlamasi ne kadar dogru bilmiyorum biz izlerken uzuluyoruz icimiz burkuluyo tanidiklari esi dostu ailesi ne yapar
offffffffff ya sabah sabah cok kotu oldum ya kendımden gectım ya : ( Allah rahmet eylesın ya o acı ıcınde kıvranan arkadasmı vefat ettı ?: (
Başınız sağolsun![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
sabah sabah can sıkıcı bi haberallah sabır versin arkadaşlar rica ediyorm kemerlerinizi takın arkanızdan keşke demesn kimse olacak olur ama siz takın kemerinizi...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)