User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 20' bin tl kadar yapacak iş önerisi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedır kendı dukkanım var.. eger hıc bı ısten anlamıorum fln ffılan dıosan be dukkan acmayı dusunuyosan bence gıt paranı fakıre fukuraya dagıt daha makbule gecer amac hevesını kırmak deıl ama ıstanbul pıyasası cok acımasız noldugnu anlamadan kapatırsın dukkanı malıyetler kıralar yuksek bel büküyo elınde bı kuurs para durmaz sureklı saga sola para ödemece bı gun cebınde 10 mılyarla gezıosun ertesı gun ödemeler bı gelıo sıgarayı bufeden veresıye alıosun
    sen bence guzel bı ıs bul calıs daha tatlı para kazanırsın tıcaret zor. sermayen cok kuvvetlı olacak ayrıca yapacagın ıstende anlaman lazım
    sımdıden hayırlı olsun
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bide şunu es geçmeyelim trilyonunda olsa işin başında olmayacksan işi kovalayamayack durumda isen batmaya mahkumsun... çalıstıgın işde saatin biter gidersin (artık oda kalmadı insanlar 10 elle çalısıyorda) ama iş sahibiyken bazı zaman iş düşünmekden uyuyamazsn... kira cıkmadı diye sıkılırsın... işin cok iyi gider sevinirsin iyiki açtyım dersn ama iyiden yana kötüleri düşünüp gardını alman lazm bnlarda hazır ol serhat iş kuracak isen
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her cesaret ticaret midir bilmem ama ticaret risktir,para riskin içinde gizlidir. her arkadaşın yazdıkları da doğrudur burada.. bizde dükkanı şubatta kurduk.. aylık 1500 harcama diye hesapladık ama 2500 gidiyo her ay.. dükkan da kira.. ama çalışmadan olmaz işi kurmak yetmez. işi çevirmek lazım.. yıkama işi ile ilgili bende düşünmüştüm ama uzun soluklu bi iş değil. bilgin olsun..hakkında hayırlısı..

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oto yıkama işi kafama yatıyor yeri iyi olursa bide işimizi düzgün yaparsak aç kalmayız sanırım , sonuçta insanımız arabasına cok değer veriyor düzgün yıkayan bir yerin müşterisi olur.
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Spec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aphelion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne işle meşgulsün cok kolay anlatmışsın para kolay kazanılan birşey gibi
    kardeş kimi 10 20 binle iş kuruyor o adamın kapasitesine bakar dükkanı açar baba koltuğunda oturur gibi oturursa 3 ayda kapatır dükkanı ama çalışır uğraşır birşeyler yapar ufakta olsa olur gider dükkan açacaksan en az 10 sene tam verim alamazsın 10 yıldan sonra kaymağını yersın en basıtı ben arkadaşım 15 binle sanayiye çay ocağı açtı 2 3 sene dükkan kırası elaman parası su parası bağkur parası ucu ucuna yetiştiyordu 2 sene önce iyi bir ahçı buldu lokantaya çevirdi işi geliri mükemmel şimdi 15 binlik dükkan teklif veriyorlar şimdi 60 bin'e devralmak için can atıyorlar önemli olan mücadele etmek sebebini işleyeceksin.

svtec baba işinde çalıştığı çok belli.
    BLUE JDM EF Squad..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında hep aklımda olan bir işti bu abd ye de gittim ama ordayken para anca yettiği için yapamadım vsvs hatta bi örnek veriyim iphone ilk çıktığı yıl ordaydım kuyruklar vs oluyordu storların önünde ev arkadaşım 1 tane aldı geldi nabız yoklamak için akşam sahibinden com a 1 tane iphone ilanı verdim tr ye kaç sene sonra geldi bu ürün herkez bilir...nickimin yazılı oldugu 1 kağıdıda telefonun yanına koyarak ilanın gercek oldugunu ispatlamıstım tr den 1 gecede 22 tane sipariş geldi ama tabi para yok yalan oldu ticaret...

şu an senin yerinde olsam abd ye turist vizesi alıp 10bin$ ile giderdim orda ross ve marshall tarzı burdaki migros gibi düşün ama sadece kıyafet ayakkabı parfüm bulundugunu düşün ve satılan markalar calvin klein.tommy,dkny,vsvs bu markaların ürünlerini bayan çantalarını,erkek ayakkabılarını özellikle converse 15$dan alabiliyorsun 3 4 bavul yapsan ki kıyafete gümrükte karışmıyorlar 2 laptop foto makınası vs cabası elektronikten %50 en az kar yapman garanti
    (kıyafetlerden % 200 den fazla olabilir) fotolardaki ürünlerin hepsini ordan getırmıstım ve hepsını net üzerinden ve çevremdeki arkadaşlarıma sattım zamanında. kar oranını ordan biliyorum...

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir iş kurarken önce ben müşteri olsam ne isterimle başla..yıkamalar kuaför gibidir çoğumuz saçımızı başka yere kestirmeyiz kuaförümüz bakklımız benzincimiz genelde aynı yerleri kullanırız... çünkü hem güvenmişizdir hem rahat ediyoruz hatta bir ahbaplık olmuştur aramızda... ben rahat ettiğim yeri severim psikoljisi her zaman müşteri demektir..ben yıkamacıma gittiğimde kediminmiş gibi davranırım mesela şampuan istediğimi koyarım istediğim yeri kendim silerim.. lastik parlatıcım biter şişeye basar kendi verir.. bunlar örnek herks böle yapcak diye diil.. bir örnek vereyim... hangimize olmamıştır aslında basit bişi
    yeni bir yere iç dış araba verirsin eğer özensizse parayı verirsin çıkarken yanında ki arkadaşına bakarsın.. bidaha buraya araba veririsem .. diye basarsın kalayı

bazende aga bi yıkama var bence git adamlar yapıyor özeniyor dene bence dedirtir..

kısacası yapıcağın işin fizibilitesini .çok iyi yap en ufak iş için bile zaman ayrımassan sonu hüsran olur... bazen elinde olmayan sebepler olur..her iş için yıkamöalar kışın haftasonu hariç pek iş yapmaz.. iş düzşer bunu göz önüne al ama hazırlığınıda yap.. ona göre.. mesela işyerine durgunluk olmucak bişi ekle elektirik bölümü mesela akü takviye zart zurt çok büyük olur bi büfeterya tarzı bişi ... ne biliyimmkafaya koyduysan araştır sağlam bir şekilde gir.. bakalım ne olcak..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spec. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş kimi 10 20 binle iş kuruyor o adamın kapasitesine bakar dükkanı açar baba koltuğunda oturur gibi oturursa 3 ayda kapatır dükkanı ama çalışır uğraşır birşeyler yapar ufakta olsa olur gider dükkan açacaksan en az 10 sene tam verim alamazsın 10 yıldan sonra kaymağını yersın en basıtı ben arkadaşım 15 binle sanayiye çay ocağı açtı 2 3 sene dükkan kırası elaman parası su parası bağkur parası ucu ucuna yetiştiyordu 2 sene önce iyi bir ahçı buldu lokantaya çevirdi işi geliri mükemmel şimdi 15 binlik dükkan teklif veriyorlar şimdi 60 bin'e devralmak için can atıyorlar önemli olan mücadele etmek sebebini işleyeceksin.

svtec baba işinde çalıştığı çok belli.
    beni az çok tanıyan vardır benim babam memur emeklisi ben çiçekçiyim.. ailemde hiç esnaf yok.. askerde biriktirdiğim para ve bir reno 9 brodwayımı sattım üstüne ihtiyaç kredisi çekip tek başıma işin içine girdim bugun benimle beraber 3 kişi burda çalışırak ekmek yiyor ... borçlu harçlı birşekilde olsada ... ben kafası rahat olsun iş güç yüzünden sıkılmasın diye girmesine sıcak bakmadım.. . 29 yaşına girdm... babamdan düğünüm hariç bişi istemedim istemeye gerek duymadım.. ekonomiyi ve ticareti iyi bilen kardeşim... sen bu yolda devam et ..klavuz u karga olanın..... he bide yazını yeni okudum ... burası istanbul konya değil.. sizin ilçe kadar insan bu bir sitede oturuyor... her sokakta her iş kolundan en az iki tane var ? bizde ilçe başına iki tane alışverişmerkezi mahalle başına en az 3 tane süpermarket .. düşüyor burda cadde üstü dükkan kiraları en az 2000 den başlıyor.. oda büyüklüğe göre değişir ... ist ufak parayla ticaret sadee seyyar olur...burdaki avm lerde herşeyi bulursun bugun esnafın aldığı fiyata adamlar markette ürün satıyor sen neyin peşindesin.. gıda desen her yer Franchising o paralara anca çiğ köfte olur oda bişi bırakmaz... büfemi açıcan nereye açıcan sahilemi? otobüs durağınamı ? harektli yeremi arkadaş adam otobus duragının arkasında si,mit tezgahına 15 bün tl istiyor sen neyin peşindesin..
    low is low

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spec. konyada hayat specleri rahat sanırım? böyle baba işinde çalısıyo falan yazman hoşdeil aranda bukadar yaş farkı olan birisine. adam ben yandım eller yanmasın yazmıs daha acık varmı anlatcak bişey?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Yıkama kışın para kazanmaz ama iyi işçilik ve çevre ile boya koruma ile güzel para kazanabilir

yasin_oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret Sünnettir. Mantıklı şekilde hareket edersen hiç korkma açacagın yerde olmayacak birşeyi denemelisin. Örnegin oturdugun semtte yoksa mesela Çiğköfteci açabilirsin. Gıda sektörü hiç bitmez bir sektör. Okulun bulundugu alanlar yada yaya trafiğinin yogun oldugu yerlerde büfe açabilirsin Allah hakkınızda hayırlısını versin

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversitede öğrenciyim. Eğer dükkan felan açmayacak isen,düşük meblağlar ile borsaya bak hafiften. Ufaktan göz gezdir. Ancak hemen girme. 1-2 kağıt takip et. 88'den alıp 89'a satsan bile örneğin 150 tl getirebilir sana günde. Ben harçlığımı borsadan çıkarıyorum bu aralar.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiyecek-içecek ya da kıyafet üzerine yogunlaşmalısın,ikisininde sınırı yok .Biz de düşünüyorduk uygun rakama toptancılardan kıyafetler getirtip satmayı ama maddi durumumuz el vermedi.Kıyafet üzerine düşünüyorsan internetten toptan satan yerler var ,mesela tanesi 1 tl ye 200 tane t-shirt almanı şart koşuyor. (örnek verdim).Sen de 10 tl den satarsın ya da fiyat sana kalmış,tabi öncelikle sipariş ettigin malları satacagın yerleri iyi belirlemen lazım anlaşman lazım peşin parayla çalışman lazım.İlla dükkan vs.. açmana gerek yok bu sadece alternatif bir fikir .Artık bire bir çakma ürünler çogaldı kaliteside kötü degil ,çakma ayakkabıları al satacak yerler çok t-shirtler eşofman altları vs..İşin kurnazı oldugunda ve çalışma azmi içinde bulundugunda güzel paralar kazanabilirsin..

Gıda olarak üstlerde yazdıgım gibi,öyle bir mekan bulacaksınki atıyorum o mekanın çevresinde yakınında çigköfteci yok ,ya da küçük büfe halinde fast food yemekler satan yer yok ..at tabureleri dışarı içerde de yerin olsun sosisli ıvır zıvır yapıp satılabilir ..

Oto yıkama sadece yazları güzel para bırakır ,o da ismini iyi duyuyursan ..Boya koruma ve diger işlere de girilirse kışlarıda iş yapabilir.Bence oto yıkama riskli elinizdeki para az para degil bütün parayı oto yıkamaya şimdiden dökmek hata olabilir.
    Küçük bütçelerle büyük paralar kazanmaya çalışın ondan sonra devamı gelir.
    Umarım hakkınızda hayırlısı olur
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spec. konyada hayat specleri rahat sanırım? böyle baba işinde çalısıyo falan yazman hoşdeil aranda bukadar yaş farkı olan birisine. adam ben yandım eller yanmasın yazmıs daha acık varmı anlatcak bişey?
    eyw.hacı istanbulu konya zannediyor ... o onun görüşü inan bana kendisi bir işin ucundan bile tutmuyordur.. işsizdir.. bu işşer böle uzaktan davulun sesi hoşgelir..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sabaha kadar anlatsak anlamıcak kimse büyük balık olmadıktan sorna sermaye sağlam olmadıkça hiç bişi yapamassınız.. bunu herkes biliyor bukadar zman boşa kürek çekmedik biz... ticaret zor iş.. (ufak ticarete lafım yok alsat ver gitsin olur ama büyük olmaz ) mekancılık bitti artık adamlar heryere avm market açıyor peynir ekmek gibi herşey mevcut oralarda millet bakkaldan sadece gazete ekmek büfeden sigara alıyor ... diğer herşeye ailesiyle oralara gidiyor.. orda hem vakit geçiiriyor hem alışveriş yapıyor.. adamlar şimdi zincirlikuyuda bir yapı yapıyor gördünüz dimi.. sözleri şu burda ev alanlar kesinlikle dışarıya çıkmaya gerek duymucak ... ee yani çevre esnaf mokoko... hee dicenki öle avm de yer alalım.. git al bakayım adamlar daha inşaatı bitmemiş yere 50.000 euro depozito biçiyor..
    low is low

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sabaha kadar anlatsak anlamıcak kimse büyük balık olmadıktan sorna sermaye sağlam olmadıkça hiç bişi yapamassınız.. bunu herkes biliyor bukadar zman boşa kürek çekmedik biz... ticaret zor iş.. (ufak ticarete lafım yok alsat ver gitsin olur ama büyük olmaz ) mekancılık bitti artık adamlar heryere avm market açıyor peynir ekmek gibi herşey mevcut oralarda millet bakkaldan sadece gazete ekmek büfeden sigara alıyor ... diğer herşeye ailesiyle oralara gidiyor.. orda hem vakit geçiiriyor hem alışveriş yapıyor.. adamlar şimdi zincirlikuyuda bir yapı yapıyor gördünüz dimi.. sözleri şu burda ev alanlar kesinlikle dışarıya çıkmaya gerek duymucak ... ee yani çevre esnaf mokoko... hee dicenki öle avm de yer alalım.. git al bakayım adamlar daha inşaatı bitmemiş yere 50.000 euro depozito biçiyor..

Abi söylediklerine çok ama çok katılıyorum,ancak her kesim de avm'lerden alışveriş yapamıyor bu da bir gerçek.Haa haklısın yeni yapılan marketlerde her türlü çeşit var manavına kasabına sigarasına ıvırına zıvırına kadar.Ben buna çok karşıyım bu oluşum yüzünden küçük esnaf denen bir şey kalmadı.Manavı dükkan kapatıyor kasabı dükkan kapatıyor,zaten bakkal denen bir şey kalmadı..Cümlemin başında dedigim gibi her kesim avm lerden alışveriş yapamıyor ,kalan küçük kısımda bakkaldan vs..alıyor ama eskisi gibi bir kazanç yok küçük esnafta.Küçük esnaf olma dönemi bitti bana göre ,mali müşavirlik işleriylede ugraştıgımız için biliyorum biraz biraz para kazanayım muhabbeti dönüyorsa al-sat başka çare yok
    imzasız..

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oto alıp satarsın o paraya başka birşey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi söylediklerine çok ama çok katılıyorum,ancak her kesim de avm'lerden alışveriş yapamıyor bu da bir gerçek.Haa haklısın yeni yapılan marketlerde her türlü çeşit var manavına kasabına sigarasına ıvırına zıvırına kadar.Ben buna çok karşıyım bu oluşum yüzünden küçük esnaf denen bir şey kalmadı.Manavı dükkan kapatıyor kasabı dükkan kapatıyor,zaten bakkal denen bir şey kalmadı..Cümlemin başında dedigim gibi her kesim avm lerden alışveriş yapamıyor ,kalan küçük kısımda bakkaldan vs..alıyor ama eskisi gibi bir kazanç yok küçük esnafta.Küçük esnaf olma dönemi bitti bana göre ,mali müşavirlik işleriylede ugraştıgımız için biliyorum biraz biraz para kazanayım muhabbeti dönüyorsa al-sat başka çare yok
    bende onu diyorum işte sakın diyourm öle dükkan felan açmasın yazık olur bitti o devir ne yazıkki al sat yapcak en temizi araba al sat yani ne gerek var... kendini üzcen mali müşavirlikteysen bilirsin bugun sanan aylık muh. parası ödeyemen kaç esnaf var... bir yığın vergi borcu olan batık olan kaç tane esnaf var.. ben bunların farkındayım o da bu kervana katılmasın diye dedim.. yoksa sıkıntı yok.. para olursa kolay.. haa param olur.. gidrim bir avm ye alırım otopark işini kurarım yıkamayı otur bekle illa bir yerde kar edersin.. ama yatırdığın para baya yüklü olur..
    low is low

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    format atmayı biliyosan bilgisayarcılık yap piyasa zaten hep öyleleri ile dolu gelen bilgisayarlara çak formatı gönder olmuyosa parça satarsın daha iyi para kazanırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)