valla büyük ihtimal o cr-z lerde zamanında gelen acuralar gibi gelmesinde güzel k20li bi cr-z tam şaka aracı olur =)
valla büyük ihtimal o cr-z lerde zamanında gelen acuralar gibi gelmesinde güzel k20li bi cr-z tam şaka aracı olur =)
feel is everything
prius 1,8 motorla 41ile 49 bin € satılıyosa
buda 1,5le olsun olsun 25-30+ bin € olur heralde biraz sacma sanki
1881 - 193∞
K20 motorlusu amerikada yokki burda olsun sadece 1.5 seçeneği var
2011 Honda CR-Z - Specifications - Official Honda Site
K serisi hiçbir motor konulmadı biliyorum ben. Custom yapmışarsa bilemem ama bu güzel şey K20'yi hak ediyor.
![]()
Evet cr-z tr'ye geliyor deil geldi 09.08.2011 test sürüşü ve araç incelemek için istanbuldayim hatta,makina olaraksa ilk etapta 1.5 hybrid gelicek ardindan yeni civic type-r da düsünülen 1.6 turbo 225 hp makina koyulcak,bu arada yeni civiclerde fabrikada 9 agustosda onlarida kullanicam,yeni civic hb'dede 1.6 140 hp diesel makina olucak
seni unutmuycaz ALİDAN
Ben Depremden Sonra Zor dedim CR-Z nin Gelmesi...ama hadi bakalım beklemedeyiz...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
‪HKS CR-Z GT SUPER CHARGER DYNO TEST‬‏ - YouTube << cr z ye sc takmışlar dk 1 gol 1
arkadaşlar Hondanın Vtec teknoloji spor motorları piyasaddan kaldırılmıyor mu_? k20 beklemek yanlş olmaz mı_? bence düşük hacim rrbo motorlu gelir en fazla güçlü olanı
O degilde 1.6 dizel honda iyiymis hb ithal sanirim bu sartlarda direkt alirim ...
Biraz daha acalim su motoru yawnette hic esamesi okunmuyor arattirdimda
))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)