User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: LCD - LED TV Tavsiyeleriniz

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lcd & led tv arasında ne fark var tam olarak ?
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında çok bi fark yok.Arka aydınlatma birinde florasan diğerinde led ampul.Siyah sahnelerde florasanlar tam sonmediği için led tv ler siyah renklerde , ledler parlaklık olarak da florasan dan daha iyi olduğu için beyaz renklerde biraz daha iyi.Birde bölgesel karartmalı sahnelerde led tv ler daha etkili

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende geçenlerde çok muallakta kalmıştım 40" samsung alıcaktım 40ud6000 mıydı neydi hatta vatanın internet sitesinden siparişi verdim vericem ramak kalmıştı bir abim dedi gel gidelim mağazaya hem gezmiş oluruz dedi hemde ürünü canlı görelim dedi.

sitede kampanya yazıyordu %25 indirim fiyatlarda çok iyiydi meğersem 1 gunluk kampanya imiş saat 21:45 mağaza tıklım tıklım.
    samsungu izledim hiç hoşuma gitmeti yanında sharp var lg var ortada samsung var samsung bariz göze batıyor iğrenç bir görüntüsü vardı. hareketli oynatımlarda çizgilerde bozulma görüntüde parazitlenme gibi çok kötüydü iyiki gidip görmüşüm almamışım.

onun yerine 2.alternatif olarak lg 42lv4500 led tv not etmiştim ona baktım gayet iyi hemde 42" di hemde fiyati daha iyiydi 15xx tl idi.oradaki tv departmanında çalışanlşarada sorduk heryönden lg dediler. aldık geçtik.

insanın kafası çorba oluyor arkadaş omu iyi bumu iyi onda bu var şunda o var o öyleymiş bu böyleymiş. iyi araştırmak gerekiyor ve vatanda dediğim gibi güzel kampanya oluyor. ogun bana denk geldi birde vatandaki tv lere bakiyim demiştim fiyatları gördüm nette araştırıyorum araştırıyorum yanına yaklaşan fiyat bile yok. 3 tane seçtim kendime 1. seçenek canlı görünce beğenmedim 2. seçeneğe geçtim canlı gördüm güzel aldım geçtim.

1. tavsiyem ilk olarak su an piyasadaki mevcut modellerden en az 2 tane kendine model seçmen (kesinlikle ama kesinlikle o ürünleri bir yerde canlı gör izle teşhir edilen bir mağazaya git bak.)
    2.tavisyem sonra o 2 modelin indirimli kampanyalı fiyatını araştırman takip etmen devamlı.
    e60 535d & THE A45 AMG

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kullandığım lg modeli sanırım 42LD550 olcak devamı olabilir emin değilim

1249 TL ye almıştım hiçbir eksiği yok

dediğim gibi led lcd hiç farketmez en büyüğünü al

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görüntü kalitesi arıyorsanız, doğal renkler arıyorsanız, sd yayında da yüksek kalite arıyorsanız panasonic'in plazma 42G20, 46G20 serilerini mutlaka görün ve araştırın. 3 aydır 50G20 kullanıyorum çok ama çok memnunum. almadan önce bi 2-3 ay araştırıp aldım. Plazma eski teknolojidir falan diyenlere de pek inanmayın halen en yüksek görüntü kalitesi tüplü crt tv lerde vardır onlardan sonrada plazmalarda. İlla LED olsun diyorsanızda Philips in 8000 ve 9000 serilerini gündeme alın. Bu modellerde kullanılan paneller sharp ın orjinal japon panelleridir.
    Benim fikrim televizyonda önemli olan görüntü kalitesidir, onu da oynatsın bunuda çevirsin gibi şeyler ikinci plandadır. Çok gerekirse 200 tl ye alıyorsun bi media oynatıcı, her bişeyi oynatıyor.
    (Panasonic tercihiniz olursa, G, GW, GT ve V serilerine bakın. Örneğin S serisini kesinlikle tercih etmeyin) ("Plazma çok elektrik harcıyor" muhabbeti ise ancak her gün minimum 10-12 saat tv acıyorsanız faturada ufak bir oynamaya sebep olur.)

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaiser_soze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüntü kalitesi arıyorsanız, doğal renkler arıyorsanız, sd yayında da yüksek kalite arıyorsanız panasonic'in plazma 42G20, 46G20 serilerini mutlaka görün ve araştırın. 3 aydır 50G20 kullanıyorum çok ama çok memnunum. almadan önce bi 2-3 ay araştırıp aldım. Plazma eski teknolojidir falan diyenlere de pek inanmayın halen en yüksek görüntü kalitesi tüplü crt tv lerde vardır onlardan sonrada plazmalarda. İlla LED olsun diyorsanızda Philips in 8000 ve 9000 serilerini gündeme alın. Bu modellerde kullanılan paneller sharp ın orjinal japon panelleridir.
    Benim fikrim televizyonda önemli olan görüntü kalitesidir, onu da oynatsın bunuda çevirsin gibi şeyler ikinci plandadır. Çok gerekirse 200 tl ye alıyorsun bi media oynatıcı, her bişeyi oynatıyor.
    (Panasonic tercihiniz olursa, G, GW, GT ve V serilerine bakın. Örneğin S serisini kesinlikle tercih etmeyin) ("Plazma çok elektrik harcıyor" muhabbeti ise ancak her gün minimum 10-12 saat tv acıyorsanız faturada ufak bir oynamaya sebep olur.)
    plazma çok elektrik harcamasının yanında fena şekilde ısınıyor çok geniş olmayan bir odayı ısıtabiliyor 600 wattlık bir plazmanın leddeki karşılığı 60-70 watt olunca sarfiyatta ona göre değişiyor tabi...

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plazma çok elektrik harcamasının yanında fena şekilde ısınıyor çok geniş olmayan bir odayı ısıtabiliyor 600 wattlık bir plazmanın leddeki karşılığı 60-70 watt olunca sarfiyatta ona göre değişiyor tabi...
    600w diye bir plazma sarfiyatı yok hocam. Benim 50" panasonic in etiketinde 375w. yazıyor. Dinamik çözünürlükte (ki çok aşırı parlak oluyor normalde asla izlemem bu mod da) ben ölçüm yaptım (işim elektronik) 290w. civarı sarfiyat gösterdi. Ledlerde de öyle 60- 70w. olmaz mutlaka daha yüksektir (tahminim min. 150-200w).
    Isınma olayı ise doğru plazmalar daha fazla ısınır ve ısı yayar. Ortam çok küçükse ısıtır.
    Ama dediğim gibi iyi bir tv ve home cinema izleyicisi olarak benim önceliğim görüntü kalitesi olduğu için tercihimi ben bu yönde kullandım. Ayrıca PS3 falan gibi konsollarda da müthiş bir resim oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)