User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bembeyaz mavi gözlü kedi yavrusuna yuva arıyorum

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    off çok tatlı maşallah böyle bişey bende bulursam alıcam ama yazın ailem yazlıkta ben tek başımayım akşama kadar işteyim ne yapar bu yavrucak.. evdekiler pek istemiyor ama böyle şirin bişeyi eve gelince gördüklerinde karşı çıkabilceklerini sanmıyorum
    bende pek sanmıyorum karşı cıkıcaklarını =)
    JoYTeaM

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde durumum benzerdi babam yan yatar çamura batar yapıyordu.Eve o halde gelince acıdı iyileşene kadar dedi tamam dedim. İyileşince gittim koydum kucağına bizim peder bey oyuncak gibi oynadı bütün gün sonra işte ailenin maskotu.
    Ama şöyle söyliyim kesinlikle büyük sorumluluk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde durumum benzerdi babam yan yatar çamura batar yapıyordu.Eve o halde gelince acıdı iyileşene kadar dedi tamam dedim. İyileşince gittim koydum kucağına bizim peder bey oyuncak gibi oynadı bütün gün sonra işte ailenin maskotu.
    Ama şöyle söyliyim kesinlikle büyük sorumluluk.
    bir o kadarda her gördügünde mükemmel bir mutluluk
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kediniz
    cok teşekkrler
    JoYTeaM

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağlanıyor insana.Sanki başkası yokmuşcasına.
    Hani allah korusun onun başına birşey gelse epey üzülürüm...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baglanılmıycak gibi degil vallahi=)
    JoYTeaM

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan bu nasıl forumdur arkadas ya ucuncu sayfada hayvan yenı sahıbınde uyuyor

bu arada bı tane garıp bı kus arayan vardı noldu onun akıbetı
    ahahah saksagan arayan vardı bulmus olması lazımdı cliogt nickli arkadaş

http://www.techturkey.com/forum/sohb...ecek-olan.html
    1881 - 193

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah saksagan arayan vardı bulmus olması lazımdı cliogt nickli arkadaş

http://www.techturkey.com/forum/sohb...ecek-olan.html
    evet aynen oydu

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi kuyumcuda bi karga görmüştüm İnanmayacaksınız ama karga konuşuyordu Sahibi yolda bulmuş almış beslemiş büyütmüş ama sahibinin gözünü filan oymamış. Aksine deli gibi bağlanmış Sahibi askerdeydi ona da öğretmişler. Kim dükkandan içeri girse hemen başlıyodu konuşmaya Hakan abi askere gitti gelecek gelecek diye

Bildiğiniz kara karga yani

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara kedisi. Aynısından bende de var. Büyüyünce inanılmaz tatlı oluyorlar. Sahipleri için ölürler. Çok bağlı olurlar. Sahibi nereye o oraya gider. Tuvalete gidin yanınıza oturur. Banyoya girin duşakabinin önünde bekler. Her gece ya üstünüzde ya yatağınızda uyur. Yani sadece sizin yanınızda olmak ister.

Şiddetle tavsiye ederim. Dişileri daha tatlı olur. Kaçırmayın bu küçük fıstığı derim.
    Abi 17 yıl yaşadı benimle birlikte ankara kedim maviş, 1990 doğumlu 2007 dede yaşama gözlerini yumdu. dediklerinn kat be kat fazlasını yaşadım birlikte. gerçekten çok uyumlu ve sadık olurlar.

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk aldığımda pet shoptan adam bana 21 gün sağlık garantisi vardır birşey olursa getir yardımcı olurum ücretsiz dedi. Eve getirdim 3 gün sonra gözü seyirmeye başladı. 1 hafta sonra bütün tüyleri döküldü ve vücudu komple su topladı. Sonradan öğrendim ki mantar hastalığına yakalanmış. Aldım Pet shopa götürdüm. Herif kedinin ensesinden tuttu havaya kaldırdı çeviriyo sağına soluna bakıyo. Dedim hadi çağır bakalım veterineri. Adam demez mi ben ölümcül hastalıklar için garanti verdim bunun için değil diye. Dedim ulan ben mi bulaştırdım bu mantarı hayvana? Belli ki senin burdan kapmış. Ben evime ilk defa kedi sokuyorum dallama dedim. Adam o zaman kediyi bırak ben aşağıya karantinaya alayım sana yenisini vereyim dedi. Herifin de tipini görsen tam bir kasap kodumun dallaması. Aklıma geldikçe sinirlerim depreşiyor. Aşağı kata indim bi baktım aşağısı tam bir mezbaa. Dedim kalsın.

Sonra herif bi de bana fırça atmaz mı Ben sana çözüm getiriyorum sen benim çözümümü beğenmiyorsun diye Adama dedim eğer bu hayvan ölürse ben sana öyle bir çözümle gelecem ki hayatın boyunca unutmayacaksın dedim kediyi de aldım gittim veterinere. Neyse aşılar maşılar filan hayvan 1 ay sonra toparladı. Şimdi tam bir fıstık oldu

O gün bugündür o pet shopu herkese kötülerim. O adamdan alışveriş yapmayın kardeşim. Adamın adresini yerini de vereyim. Acıbadem dörtyolda Nautilusa inen yolun hemen başında yolun karşı tarafında dörtyol ışıklarda küçücük bir pet shop.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi kuyumcuda bi karga görmüştüm İnanmayacaksınız ama karga konuşuyordu Sahibi yolda bulmuş almış beslemiş büyütmüş ama sahibinin gözünü filan oymamış. Aksine deli gibi bağlanmış Sahibi askerdeydi ona da öğretmişler. Kim dükkandan içeri girse hemen başlıyodu konuşmaya Hakan abi askere gitti gelecek gelecek diye

Bildiğiniz kara karga yani

way be =)

Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 17 yıl yaşadı benimle birlikte ankara kedim maviş, 1990 doğumlu 2007 dede yaşama gözlerini yumdu. dediklerinn kat be kat fazlasını yaşadım birlikte. gerçekten çok uyumlu ve sadık olurlar.
    onca sene birlikte geçirdikten sonra ondan ayrılmak gerçekten cok zor.. oluyor
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ilk aldığımda pet shoptan adam bana 21 gün sağlık garantisi vardır birşey olursa getir yardımcı olurum ücretsiz dedi. Eve getirdim 3 gün sonra gözü seyirmeye başladı. 1 hafta sonra bütün tüyleri döküldü ve vücudu komple su topladı. Sonradan öğrendim ki mantar hastalığına yakalanmış. Aldım Pet shopa götürdüm. Herif kedinin ensesinden tuttu havaya kaldırdı çeviriyo sağına soluna bakıyo. Dedim hadi çağır bakalım veterineri. Adam demez mi ben ölümcül hastalıklar için garanti verdim bunun için değil diye. Dedim ulan ben mi bulaştırdım bu mantarı hayvana? Belli ki senin burdan kapmış. Ben evime ilk defa kedi sokuyorum dallama dedim. Adam o zaman kediyi bırak ben aşağıya karantinaya alayım sana yenisini vereyim dedi. Herifin de tipini görsen tam bir kasap kodumun dallaması. Aklıma geldikçe sinirlerim depreşiyor. Aşağı kata indim bi baktım aşağısı tam bir mezbaa. Dedim kalsın.

Sonra herif bi de bana fırça atmaz mı Ben sana çözüm getiriyorum sen benim çözümümü beğenmiyorsun diye Adama dedim eğer bu hayvan ölürse ben sana öyle bir çözümle gelecem ki hayatın boyunca unutmayacaksın dedim kediyi de aldım gittim veterinere. Neyse aşılar maşılar filan hayvan 1 ay sonra toparladı. Şimdi tam bir fıstık oldu

O gün bugündür o pet shopu herkese kötülerim. O adamdan alışveriş yapmayın kardeşim. Adamın adresini yerini de vereyim. Acıbadem dörtyolda Nautilusa inen yolun hemen başında yolun karşı tarafında dörtyol ışıklarda küçücük bir pet shop.

böyle şeyler duymak insanın canının cok sıkıyor
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bu ay içerisinde kedim öldü üzerinden 10 gün geçti ama inanılmaz moralim bozuk halen kendime gelemedim 8 yıldır bizimleydi. iç içeydik, yavrucak kanser çıktı, ameliyat edildi operasyon başarılı geçti ancak narkozdan uyanamadı çok üzgünüm ölen kedimin fotoğrafları

Ve evimde bizimle halen yaşayan 3 tane daha kedim var. onlarında fotoları.

Son tosunum Erkek 2 yaşında.

Buda kızım 5 yaşında.

Bu tombul kızım 11 kg oldu 7 yaşında. şuan fazlasıyla obeziz diet mamalara geçtik ancak yine diğer kedilerimin mamalarından çalıntılar oluyor tabi

eski günlerden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha fotograflar cok güzel ama bir o kadarda üzüldüm digerine ( cok kötü bir duygu
    JoYTeaM

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir pet shop bölümü sart oldu foruma artık
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bu ay içerisinde kedim öldü üzerinden 10 gün geçti ama inanılmaz moralim bozuk halen kendime gelemedim 8 yıldır bizimleydi. iç içeydik, yavrucak kanser çıktı, ameliyat edildi operasyon başarılı geçti ancak narkozdan uyanamadı çok üzgünüm ölen kedimin fotoğrafları

Ve evimde bizimle halen yaşayan 3 tane daha kedim var. onlarında fotoları.

Son tosunum Erkek 2 yaşında.

Buda kızım 5 yaşında.

Bu tombul kızım 11 kg oldu 7 yaşında. şuan fazlasıyla obeziz diet mamalara geçtik ancak yine diğer kedilerimin mamalarından çalıntılar oluyor tabi

eski günlerden
    maşallah çok tatlılar ya ölende çok tatlıymış

benimde evde iki kedim vardı bir tanesi salondaki vitrinin üzerine çıkmayı çok seviyordu bir gün biz evde yokken ikisi oyun oynarken vitrinin üzerinden yere düşmüş eve geldik normalde oyuncu olan kızım sürekli yatıyor kalkmıyor yerinden hep uyuyor felan neyse gece 12 oldu veterineri aradım adamı aldım evinden açtırdık dükkanı hemen baktı demezmi iç kanama geçiriyor hemen ameliyata alıcaktı yarım saat içerisinde öldü sonra öbürü tek kaldı evde oda pskolojik bunalım geçirdi daha küçüktü veterinerde arkadaş bulduk onunla beraber veterinerde biraz durdu sonra iki arkadaş kaçmışlar bir daha bulamadık.ama tekrar eve düşünüyorum alıcam gerçekten insandaki negatif elektriği alıyor insana huzur veriyorlar
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahaha fotograflar cok güzel ama bir o kadarda üzüldüm digerine ( cok kötü bir duygu
    Anlatamam kendimi 21 temmuzda öldü kedim çok kötü bir duygu ev sanki bomboş diğer kedilerim sakindir. ölen kedim çok hareketliydi evin ayrı bir neşesiydi. ama benzer bir tane duman rengi kedi bulup alacağım yerini doldurmaz dolduramaz ama bi tane daha kedim olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlatamam kendimi 21 temmuzda öldü kedim çok kötü bir duygu ev sanki bomboş diğer kedilerim sakindir. ölen kedim çok hareketliydi evin ayrı bir neşesiydi. ama benzer bir tane duman rengi kedi bulup alacağım yerini doldurmaz dolduramaz ama bi tane daha kedim olacak.
    ben şimdi işteyim çalışıyorum =) evde annem bakıyor Pug'a ama hep aklım onda cok sevdirdi kendini insan ayrılamıyor =) inşallah sizde en kısa zamanda yeni yavruya kavuşurda unutursunuz digerinin acısını zamanla
    JoYTeaM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)