gecmis olsun, allah acil sifalar versin...
geçmiş olsun,
ben yakın zamanda verdim ama tarihi tam hatırlayamıyorum.
çok acilse beni ararsınız koray da telefon no var
Built to fall....
geçmiş olsun Mustafa Abi,
yeterli kan bulunmazsa ben de iş çıkışı gidip verebilirim.
Kan verme işlemi oruçluyken herhangi bir zayıflık oluşturur mu acaba? Açken mi tokken mi verilmeli, bilen var mıdır?
Uygun olursa bu akşam Muştuyu arayıp hastaneye kan vereyim
arkadaşlar alakanız için teşekkür ederim.
Doktorlar kaç haftadır kan grubu farketmez takas ederiz diye oyaladılar tabiri caizse.Bugünde kalmış illa aynı grup olacak dediler.ok dedik ama akşam falan olmaz sabahtan olması lazım taze kan falan yani kıllık kıllık üstüne. Ramazan bi yandan işgüç bir yandan sıkıntı oluyor tabi
ben yinede akşam verme işini tekrar konuşacağım birazdan.
Ozan teşekkür ederim çok zorda kalırsak seni rahatsız ederim brocum.
Çok geçmiş olsun. Siyami Ersek Kan Bankasında bizim cihazlarımızla testler yapılıyor eğer bir problem bir isteğiniz olursa Laboratuvardaki arkadaşlarla temasa geçebilirim.
arıyorum yavuzu
sağolasın gülüm bakalım biÇok geçmiş olsun. Siyami Ersek Kan Bankasında bizim cihazlarımızla testler yapılıyor eğer bir problem bir isteğiniz olursa Laboratuvardaki arkadaşlarla temasa geçebilirim.
Kardesine alo deseydin keske abi kac kisi lazimsa soyle yarin sabah ordayiz benimde kanim tutuyor bizim yakada zaten atarim arabaya gencleri gelirim kolay bulunan kan zaten amele kani diyorlar herkeste var diyeAllah acil sifalar versin
kanka cok gecmıs olsun dediğim gibi telefonum acık ihtiyacın olursa ara mutlaka
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
mustafam bize 5-6 ünite kan lazım
orhan abi
Xor ve tutuyorsa yavuz var şuanda sabah müsait olursan haberleşelim sende gel dadlım
Mmustu gecmis olsun kan grubum tutuyor yazliktayim aciliyeti varsa çıkar gelirim
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dadlım sağolasın şuan için sıkıntı yok gibi 1-2 ünite daha bulursam iş biter
orhanşah
xor
yavuz
passatmustafa
Ben aksam sabah her saat musaitim eksik olursada burda birsuru insan var arabayla gelicem zaten toplar getirirm bu arada sen siyami ersek te isen araba lazimsa sana birakmaya gelirim simdi lazim mi?
çok geçmiş olsun abi.çarşamba günüde lazım olursa sabah bende istanbulda olacam.bende verebilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)