User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Çin- Shanghai 14 Ağu-20Ağu Öneriler

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zehirli mantar macera paketi varmıdır orda?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi diecastcı falan denk gelirsen benim aracın diecastını alma imkann nedir varsa ihtimal telde görüşek
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    hacı gitmişken şunlarada bir uğrasana
    garantili makinanın parçası için para istiyor ürünü hasarlı yolladığı halde

http://www.zs-shiyu.com/

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayfon kac paraymis mesela orda?
    Ordan gelenler burda çalışmıyo diye duydum ama doğruluk oranı nedir bilemem

Bide adamlar Apple Store'un bile replicasını yaptılar, telefonların durumunu sen düşün

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çinden ayfon alınmaz, hong kong ve kanada ideal. Arap yarımadasında da dubai.

Serkan die castçi çok var.

göki o işler çinlilere ters.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi diecastcı falan denk gelirsen benim aracın diecastını alma imkann nedir varsa ihtimal telde görüşek
    Bakarım Seko denk gelirsem eğer alırım zaten

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı bırak diecastı falan sen dediğim ürünlere yönel

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kardeşim benim akşam ben bi sipariş listesi yapıyım whatssupp dan yazarım

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustu abiyi esefle kınadım. diecastı bırak dediği için... koray abi ölcek cok buyuk olmasada olur 1.24 .1.32 falanda olur yani bakarsan özellikle bordo ve makyajlı kasa laguna1

dönüşünü bekliyorm abi simdiden
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

BlackEmperor
    Misafir
    tavsiye değilde bişey soyliim., Çindeyken yediğin yemeklerin resmini feyse koyup bizi bayıltamayacaksın ya açlıktan yeter...

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is seyehati demissinde plana bakiyorum bildigin tatil amacli bir seyehat

Iyi eglenceler ;o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Is seyehati demissinde plana bakiyorum bildigin tatil amacli bir seyehat

Iyi eglenceler ;o
    Kanka 3,5 günü iş kalanı a bit vacation

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zehirli mantar macera paketi varmıdır orda?
    ahahahaha aklıma aynı düşünceler geliyo benimde buarada zehirli değil kanka sihirli sihirli magic hahahah
    1881 - 193

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece hayatı konusunda bende Windows ve Rouge u tavsiye ederim.Yemek içinse Natural Point isimli bir mekan var.Japon restoranı olarak geçer ama kesinlikle muhteşem bir yer.160 yuan dı en son fiyatı.Yemek,bira,şarap limitsiz her şey.En sonda alevli şovla pişirilen muzu dondurmayla servis ediyorlar ki şuan bile ağzım sulandı.Gitmeden mutlaka rezervazyon yaptırılmalı.Buranın hemen yakınında Zapatas isimli bir bar var.Belli aralıklarla bir müzik çalıyor ve kızlar barın üzerine çıkıp isteyenlerin ağzına tequila boşaltıyor.Keyifli bir mekan.Çok isterdim şimdi Şangay da olmayı.İyi eğlenceler.

Adres:Natural Point No:15 DongPing Road shangai 200031
    Tel: (8621)6445 4774 - (86) 150 2182 3057

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahaha aklıma aynı düşünceler geliyo benimde buarada zehirli değil kanka sihirli sihirli magic hahahah
    kanka scream i görüp eyfel kulesi ile sohbet etmek istiyorum ahuahuah
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece hayatı konusunda bende Windows ve Rouge u tavsiye ederim.Yemek içinse Natural Point isimli bir mekan var.Japon restoranı olarak geçer ama kesinlikle muhteşem bir yer.160 yuan dı en son fiyatı.Yemek,bira,şarap limitsiz her şey.En sonda alevli şovla pişirilen muzu dondurmayla servis ediyorlar ki şuan bile ağzım sulandı.Gitmeden mutlaka rezervazyon yaptırılmalı.Buranın hemen yakınında Zapatas isimli bir bar var.Belli aralıklarla bir müzik çalıyor ve kızlar barın üzerine çıkıp isteyenlerin ağzına tequila boşaltıyor.Keyifli bir mekan.Çok isterdim şimdi Şangay da olmayı.İyi eğlenceler.

aynen kesinlikle git abi yemekleri güzeldi özellikle balık tarzı şeyleri seviyosan.. o tatlısı da çok güzeldi valla aklıma geldi benimde şimdi

biz nanjing road da kalmıştık galiba radissonda, o taraf bayağı canlı kısmıymış sanırım.. gırla alışveriş yeri ve bar vardı etrafta, masaj salonları filan da vardı da pek detaylı inceleyememiştim onları aileyle gitmek gibi bi taktik hatası yapınca alışveriş konusunda da imitasyon filan arıyorsan her yerde kalitelisi yoktu, kaldığımız otelin yakınında iş hanı gibi bir yer vardı meşhurmuş hatta bütün thy ekibi filan oraya gidiyormuş onlar tarif etmişti, orda ne ararsan var kaliteli de.. fiyatlar konusunda da acayip pazarlıkçılar bin tepelerine
    genel olarak çok beğenmiştim bi önyargıyla gittim ama daha havalanından çıkınca o yollarını görünce bile aptal olmuştum acayip derecede gelişmiş bildiğin yavru manhattan gibi bir yer
    YouTube
    DR.ECU

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

bence bu kısım yeter zaten Koraya

Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka scream i görüp eyfel kulesi ile sohbet etmek istiyorum ahuahuah
    ahahahaha
    1881 - 193

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma gelen bikaç şey daha alışveriş için 580 iyidir.Buranıın 2.katıydı yanlış hatırlamıyorsam GSTAR ürünlerini satan ufak bi dükkan vardı.Pazarlık yapmaz kesinlikle ama kalitesi süperdir.
    Radisson hotelin arkasındaki masaj salonunda ayak masajı çok keyiflidir limitsiz yasemin çayı eşliğinde.Yine bu masaj salonuna yüzünüzü verdiğinizde soldaki ana caddeden aşağıya doğru giderken sağda ismini haırlamadığım ancak camında "we make best noodles" yazan yerde inanılmaz ucuza süper makarnalar yemek mümkün.Bir sürü kızarmış üründe var ve hepsi nefis.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

İyiymiş fikirler teşekkür ederim

Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kesinlikle git abi yemekleri güzeldi özellikle balık tarzı şeyleri seviyosan.. o tatlısı da çok güzeldi valla aklıma geldi benimde şimdi

biz nanjing road da kalmıştık galiba radissonda, o taraf bayağı canlı kısmıymış sanırım.. gırla alışveriş yeri ve bar vardı etrafta, masaj salonları filan da vardı da pek detaylı inceleyememiştim onları aileyle gitmek gibi bi taktik hatası yapınca alışveriş konusunda da imitasyon filan arıyorsan her yerde kalitelisi yoktu, kaldığımız otelin yakınında iş hanı gibi bir yer vardı meşhurmuş hatta bütün thy ekibi filan oraya gidiyormuş onlar tarif etmişti, orda ne ararsan var kaliteli de.. fiyatlar konusunda da acayip pazarlıkçılar bin tepelerine
    genel olarak çok beğenmiştim bi önyargıyla gittim ama daha havalanından çıkınca o yollarını görünce bile aptal olmuştum acayip derecede gelişmiş bildiğin yavru manhattan gibi bir yer
    Teşekkür ederim kardeşim bilgiler için benim otelde Nanjing'e çok yakın onu okuyup seçtim oteli

Aklıma gelen bikaç şey daha alışveriş için 580 iyidir.Buranıın 2.katıydı yanlış hatırlamıyorsam GSTAR ürünlerini satan ufak bi dükkan vardı.Pazarlık yapmaz kesinlikle ama kalitesi süperdir.
    Radisson hotelin arkasındaki masaj salonunda ayak masajı çok keyiflidir limitsiz yasemin çayı eşliğinde.Yine bu masaj salonuna yüzünüzü verdiğinizde soldaki ana caddeden aşağıya doğru giderken sağda ismini haırlamadığım ancak camında "we make best noodles" yazan yerde inanılmaz ucuza süper makarnalar yemek mümkün.Bir sürü kızarmış üründe var ve hepsi nefis.
    Masaj ve yasemin çayını kesinlikle deniycem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)