bence arac kaldırılsa sıkıntı kalmaz
ben olsam plymouth u alırım,
ya aslında satan arkadaş muayenesiyle uraşamam lafından bide araca bakarak alanı uraştıracağı kanısınada varılabiliryanlıs anlamayın 10 lira para vericeksem alıcağım arabanın evrak sıkıntısı olmamlı diye düşünüyorum. ki muayenesi olmus olsada bu arabayı ben satmazdım oda bi gerçek
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
on dıngıl ayarlıymıs dedıgıne gore.
ya kafama takıldı yanı bu parayı verıp ugrasmaktansa bıraz daha para koyup cabrıo klasık alırım dıye dusunuyorum
vos çok çok güzel.Ayrıca muayenede geçmemesi için neden yok gibi.Rengi işli mi? Değilse 4-5 saatlik iş.Tavandaki port bagajı söküp gidersin.Azcık yükseltirisin.Oldu bitti.
Bu yazılanlardan fazlası varsa tamam uğraşılmaz belki ama bu güzellik içinde renk ve yükseltme ile uğraşırım muayeneden sonra tekrar düşürürüm 10 lira da verilir bu araca ..
bence vosu al kaçırma hocam.arabanın tek tek yapılış aşamalarıda var sitede gayet düzgün yapıldı.arkadaşında dediği gibi tavanı sökersin biraz yükseltirsin sorun kalmaz![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
plymouth u goztepe koprusunden optımuma gıderken sag tarafta gorebılırsınız gecenlerde denk geldım sanırım aynı araç üstü açık atıl halde duruyordu.
Vosvos tercih etmelisiniz. Çok hoş bir proje olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)