gecmıs olsun ya vardır herseyde bı hayır mınıkslerın dedıgı gıbı para kazanılır mal alırnı uzme tatlı canını daha bombasını yaparsın daha ıyı gazlarsın
gecmıs olsun ya vardır herseyde bı hayır mınıkslerın dedıgı gıbı para kazanılır mal alırnı uzme tatlı canını daha bombasını yaparsın daha ıyı gazlarsın
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Geçmiş olsun Yasin daha iyisini yaparsın işallah
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
haydaa geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda toparlarsn sorunsuz bınersın.tr şartlarında bu ısler pahalı oldugu ıcın bızım canımız normalden fazla sıkılyıoryoksa umursanacak bısı degıl hakkaten
![]()
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Gecmis olsun Allah beterinden korusun..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
öncelikle geçmiş olsun, benim kafama takılan buraya böyle üzücü bir olayın konusunu açmış olmanız, herhalde birilerinin diline düşmemek için açtınız, gelmiyor, denemiyor, kaçıyor, cart curt muhabbetleri olmasın diye, kol çıkardığınızı birilerinin diline düşme pahasınada olsa anlatmışınız, çok tuhaf bir ülkedeyiz
umarım herşey gönlünüzce olur, kolay gelsin![]()
türkiyede hemen hemen bu işe gönül vermiş ve zevk alan tutkun arkadasların hemen hmen hepsi bu sitede.
ben sadece sağdan soldan duyulanlar ile imaj zedelemyi istemedim. herkez herşeyi ilk ağızdan duysun istedim .çünkü her zaman ikinci ve üçüncü ağızdan duyulan bilgiler ya bir eksik ya üzerine 4 fazla koyulupta söyleniyor. ister istemez kulaktan kulağa bu şekilde yayılıyor.
olgunlukla karşılayan işi bilen insanlar oluyor işi bilmeyen insanlar oluyor. gizlemenin saklamanın helede bu ülkede gizli kendi kendine birşeyleri saklayıp bişiyler yapmak haram beygir gibi birşey...
yok metenol yoktu ama çok az bi zamana alacaktım nasip olmadı. bende birtürlü anlayamadım yanlış vites atmadım gazlarken kesiciye kalmadım. yağına suyuna her hafta bakarım. kollar yorulmuş olucak belkidesadeece bir tahmin. yataklarıda kontrol ettirmiştim boncuk gibiydi heryeri...
allah daha iyilerini nasip eder inş.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)