User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: 5000 tl ye kadar araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam konu 5 liraya alıncak araçlar için ; ben Vos kullanmadım sadce duyduklarım ama (yakın arklarım senelerce kullandı) 5 liraya alcağın vosvos'tan hayır bekliyor musun_? yani temiz Vos'u 5 liraya bırakırlar mı_? ama temiz işini bilen adam temiz Lada Samara ve kuş serisini 5 taş çatlasın 6 alır. yanlış bir düşünce yok bence burda.
    saygılar...
    genç idrak edmediğin şeyler var elin şeyiyle gerdeğe girme vosun edeceği para 5 lira varmı sorun hadi bak işine.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5e alacağınız tofaş grubundanda hayır gelmez şahin doğan olarak. bunuda ekleyin bilgilerinize zaten pazara gitseniz internete girseniz dediğimi net olarak anlarsınz. tek kapı sorunu yoksa mk1 golf yada vosvos düşünülebilir.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya dalmış gibi olacakta extra konu açmak istemedim. Bu Vos 'un hangisi makbul , daha az sorunsuz ? 1303 S falan ?? Arada binmek için küçük bütçeyle aklımda böyle birşey var ? 2. , 3. araç olarak...

Yavuz abi sen yeni aldın oldukça da bilgin var yardımcı olursan sevinirim

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genç idrak edmediğin şeyler var elin şeyiyle gerdeğe girme vosun edeceği para 5 lira varmı sorun hadi bak işine.
    arkadşım yaşımızı yazmadık diye klavye delikanlılığı yapma, akranın yaşındayım ben. Biraz daha saygı seviyesini aşma, adam gibi yazıyoruz adam gibi anla. 5 liralık vosvosla sorunsuz binicem yolda kalmayacağım diyen adama saygılar der geçerim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım bilip bilmeden atıp tutma ben senin hayatında görmüş olduğun kadar vosvosa bindim daha bugün 5bine sattım yapılı aracı ayrıca klavyeden konuşmam tarzım değil biryerde karşılaşırsak zaten görüşürüz.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umitgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya dalmış gibi olacakta extra konu açmak istemedim. Bu Vos 'un hangisi makbul , daha az sorunsuz ? 1303 S falan ?? Arada binmek için küçük bütçeyle aklımda böyle birşey var ? 2. , 3. araç olarak...

Yavuz abi sen yeni aldın oldukça da bilgin var yardımcı olursan sevinirim
    estagfurullah bildiklerimi paylaşırım seve seve vosvosların en cok ragbet edilenleri 1303s alman üretim olan modeli bu tip araçların kaporta aksamı yaşı itibari ile zaten kusursuz değildir vos ta en önemli nokta mekanik aksam yürüyen aksamı sıkıntısız olanıdır yürüyen araç hiç bir zaman yolda bırakmaz çok ahım şahım sıkıntıları olmadıkça benim aracım sonradan 1600 e cevrilmiş modeli idi geçtiğimiz hafta yaklasık 450 km yol yaptım 200 km sini kontak kapatmadan yeryer 140/150km gibi süratler görerek zaten motor olarak çok basit bir araç kayışını felan kendim değiştirdim, çok çok ağır restorasyondan geçmemiş bir vosun en cok edeceği para 5 bindir bakımsız yatan araçlara zaten bakmaya gerek yok çiçek gibi 106 ile yüzüme bakmayan hatunlar vosvosla gezerken el sallıyorlar

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estagfurullah bildiklerimi paylaşırım seve seve vosvosların en cok ragbet edilenleri 1303s alman üretim olan modeli bu tip araçların kaporta aksamı yaşı itibari ile zaten kusursuz değildir vos ta en önemli nokta mekanik aksam yürüyen aksamı sıkıntısız olanıdır yürüyen araç hiç bir zaman yolda bırakmaz çok ahım şahım sıkıntıları olmadıkça benim aracım sonradan 1600 e cevrilmiş modeli idi geçtiğimiz hafta yaklasık 450 km yol yaptım 200 km sini kontak kapatmadan yeryer 140/150km gibi süratler görerek zaten motor olarak çok basit bir araç kayışını felan kendim değiştirdim, çok çok ağır restorasyondan geçmemiş bir vosun en cok edeceği para 5 bindir bakımsız yatan araçlara zaten bakmaya gerek yok çiçek gibi 106 ile yüzüme bakmayan hatunlar vosvosla gezerken el sallıyorlar
    Hocam ben bi tane ucuza alıyım kendim yavaş yavaş toplarım restore ederim diye düşünüyorum. Şöyle bir soru işareti var parça bulmak sıkıntı olurmu.
    Hobi car olsun canım sıkıldıkça uraşırım. Golf e kardeş olur

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaş var skodasını satıyor 4500 tl istyor muayene yeni su pompası yeni benzin otomatigi yeni kısacası sorun çıkaracak bütün parçalarını degişti işleri bozuldugu için satıyor düşünürsen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben bi tane ucuza alıyım kendim yavaş yavaş toplarım restore ederim diye düşünüyorum. Şöyle bir soru işareti var parça bulmak sıkıntı olurmu.
    Hobi car olsun canım sıkıldıkça uraşırım. Golf e kardeş olur
    nasıl toplayacağına bağlı 2binede toplarsın 10binede parça sıkıntısı yok çıkma sıfır bulunuyor hertürlü. alacağın vos ya mekanik masraflı yada kaporta olsun 2 si birden ağır gelir

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl toplayacağına bağlı 2binede toplarsın 10binede parça sıkıntısı yok çıkma sıfır bulunuyor hertürlü. alacağın vos ya mekanik masraflı yada kaporta olsun 2 si birden ağır gelir
    Konu sahibi arkadaştan özür diliyerek yazıyorum

1 ayda toplıyım yola çıkayım derdim yok arabam var zaten asıl derdim yavaş yavaş kafama göre toplıyım 6 ay olur 1 yıl olur yavaş yavaş toplarım diye düşünüyorum zaten elimden gelir bi çok işini kendim yaparım. şanzıman, motor ve şasi sağlam olsun kaporta iç aksam filan çok önemli değil onlar hallolmıcak şeyler değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)