5e alacağınız tofaş grubundanda hayır gelmez şahin doğan olarak. bunuda ekleyin bilgilerinize zaten pazara gitseniz internete girseniz dediğimi net olarak anlarsınz. tek kapı sorunu yoksa mk1 golf yada vosvos düşünülebilir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
205 olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2225640/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5432897/detay/
Kuş serisinden iyidir diye düşündüm.
Konuya dalmış gibi olacakta extra konu açmak istemedim. Bu Vos 'un hangisi makbul , daha az sorunsuz ? 1303 S falan ?? Arada binmek için küçük bütçeyle aklımda böyle birşey var ? 2. , 3. araç olarak...
Yavuz abi sen yeni aldın oldukça da bilgin var yardımcı olursan sevinirim![]()
bak arkadaşım bilip bilmeden atıp tutma ben senin hayatında görmüş olduğun kadar vosvosa bindim daha bugün 5bine sattım yapılı aracı ayrıca klavyeden konuşmam tarzım değil biryerde karşılaşırsak zaten görüşürüz.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
estagfurullah bildiklerimi paylaşırım seve seve vosvosların en cok ragbet edilenleri 1303s alman üretim olan modeli bu tip araçların kaporta aksamı yaşı itibari ile zaten kusursuz değildir vos ta en önemli nokta mekanik aksam yürüyen aksamı sıkıntısız olanıdır yürüyen araç hiç bir zaman yolda bırakmaz çok ahım şahım sıkıntıları olmadıkça benim aracım sonradan 1600 e cevrilmiş modeli idi geçtiğimiz hafta yaklasık 450 km yol yaptım 200 km sini kontak kapatmadan yeryer 140/150km gibi süratler görerek zaten motor olarak çok basit bir araç kayışını felan kendim değiştirdim, çok çok ağır restorasyondan geçmemiş bir vosun en cok edeceği para 5 bindir bakımsız yatan araçlara zaten bakmaya gerek yok çiçek gibi 106 ile yüzüme bakmayan hatunlar vosvosla gezerken el sallıyorlar![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bizim arkadaş var skodasını satıyor 4500 tl istyor muayene yeni su pompası yeni benzin otomatigi yeni kısacası sorun çıkaracak bütün parçalarını degişti işleri bozuldugu için satıyor düşünürsen
Klimalı bi taunus fena olmaz. Parçası bol, ucuz. Konforlu. Uzun yolda üzmez
Ford Taunus 1.6 GT 1992 Model 5.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55751605
Ford Taunus 2.0 GLS 1989 Model 5.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 52156282
Ford Taunus 1.6 GT 1992 Model 5.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 51593669
Konu sahibi arkadaştan özür diliyerek yazıyorum
1 ayda toplıyım yola çıkayım derdim yok arabam var zaten asıl derdim yavaş yavaş kafama göre toplıyım 6 ay olur 1 yıl olur yavaş yavaş toplarım diye düşünüyorum zaten elimden gelir bi çok işini kendim yaparım. şanzıman, motor ve şasi sağlam olsun kaporta iç aksam filan çok önemli değil onlar hallolmıcak şeyler değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)