Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı böyle tiplerle dolu okul işte: hastasıyız dede war aht scırocco o bolumde okuyor gorurse yazar
Can's Nickli Üyeden Alıntı hastasıyız dede war aht scırocco o bolumde okuyor gorurse yazar vay arakdas madem aynı okuldayız ben niye goremedim sizi hiç aht şirokko atasehir rollinglerde grmustum 1-2 kez ama mehmet die bi arkasım type r var bizim oklda arkadsaımda diip duruyodu sendin o heralde : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
aynen bendım o typer
beykentin nasıl bi eğitim verdiğini bilmiyorum ama hatun kısmı orda çok hızlı rahatsız edicek kadar hızlı
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı beykentin nasıl bi eğitim verdiğini bilmiyorum ama hatun kısmı orda çok hızlı rahatsız edicek kadar hızlı ahahahaha çakall gördün dimi hatunları orda yanımdan geçmiştin farkedemedim
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha çakall gördün dimi hatunları orda yanımdan geçmiştin farkedemedim siyah giyen adamlar olarak toplantılara falan gidiyoruz ya gençlerin ilgisini çekiyoruz herhalde karşımıza geçip +18 frikiği bol yayına geçiyorlardı hemen
CaN000 Nickli Üyeden Alıntı vay arakdas madem aynı okuldayız ben niye goremedim sizi hiç aht şirokko atasehir rollinglerde grmustum 1-2 kez ama mehmet die bi arkasım type r var bizim oklda arkadsaımda diip duruyodu sendin o heralde : ) Ben ordan kurtulalı 3 sene oldu
__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı beykentin nasıl bi eğitim verdiğini bilmiyorum ama hatun kısmı orda çok hızlı rahatsız edicek kadar hızlı bu da iyiymiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları