var var özellikle yeşili çok satılıyor hatta 2011 hazirandan sonra satılan araçların çamurluklarında-arka camda ve diğer çeşitli yerlerinde skoda IRC champıon yazar
Printable View
Güzel reklam yapmışlar...
güzel reklam olmuş ..
yüce auto'da staj yaptığımdan dolayı baya haşırneşir oldum bu arada alacak olanlar varsa kesinlikle kaplamalarına dikkat etsin burak çukurovaydı snırım markanın rallicisine satılan fabia RS'in bütün kapı direk kaplamalarının ucu kalkık'dı ve çoğununda öyle 1-2 aya atacak cinsten
ama serviste ileri derecede ayrıcalıklı bir araba patlayan led için servis müdürü ve satış sonrası ekibi servise dolmuştu arıza ışığını yakanda sis farındaki ledin biriymiş :D
2.el'i olsa ciddi ciddi düşünebilirdim fakat hiç 2. el'i yok doğal olarak aklım COLT CZT'ye kayıyor bütçe 25 k tl hadi olsun 27 :)
Sahibinden 'de bir tane ilan var bende yeni gördüm.Seat ibiza cupra alıcağıma şahsen ben bunu alırım :) Skoda Fabia 1.4 TSI RS 2011 Model 46.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 55860368
Yeşil renkli ve siyah jantlısını alıp bi de coil takmak bu ara ciddi hayalim.
reklam güzelmiş
Ben de diyorum niye bu yeni kasa Fabia sürücüleri tapa gaz gidiyor? Reklamdan gazlanmışlar demek :D Geçen akşamüstü bir tanesi fenalardaydı ama RS değildi :)
izlediğim en güzel reklamlaradn biri
bayağı eski reklam bu yaw.güzel ama arabanın tipi mülayim duruyor.tip olarak poloyla ibizayla kıyaslanamaz bence.