Güzel reklam yapmışlar...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
güzel reklam olmuş ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yüce auto'da staj yaptığımdan dolayı baya haşırneşir oldum bu arada alacak olanlar varsa kesinlikle kaplamalarına dikkat etsin burak çukurovaydı snırım markanın rallicisine satılan fabia RS'in bütün kapı direk kaplamalarının ucu kalkık'dı ve çoğununda öyle 1-2 aya atacak cinsten
ama serviste ileri derecede ayrıcalıklı bir araba patlayan led için servis müdürü ve satış sonrası ekibi servise dolmuştu arıza ışığını yakanda sis farındaki ledin biriymiş![]()
2.el'i olsa ciddi ciddi düşünebilirdim fakat hiç 2. el'i yok doğal olarak aklım COLT CZT'ye kayıyor bütçe 25 k tl hadi olsun 27![]()
Sahibinden 'de bir tane ilan var bende yeni gördüm.Seat ibiza cupra alıcağıma şahsen ben bunu alırımSkoda Fabia 1.4 TSI RS 2011 Model 46.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 55860368
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Ben de diyorum niye bu yeni kasa Fabia sürücüleri tapa gaz gidiyor? Reklamdan gazlanmışlar demekGeçen akşamüstü bir tanesi fenalardaydı ama RS değildi
![]()
bayağı eski reklam bu yaw.güzel ama arabanın tipi mülayim duruyor.tip olarak poloyla ibizayla kıyaslanamaz bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)