işte ibnenin evladı birinin daha canını yakacak memleket böyle puştlarla dolu malesef.
Printable View
ne yapacağımı şaşırdım gönderiyyimmi göndermiyyim cihazları.
parayı vereceğide kesin değilki parayı vereceğini bilsem gönderecemde ya göndermesse telefonları felan kapatıp kaçarsa ?
benden 1000 lirayı isterken SEBEBİNİ söyleseydin, bu HATAyı YAPAMAZDIN biliyorsun değil mi?
Neyse...
Ferrari F355'i olana 1000 TL koymaz be.
Şaka bir yana, umarım adam gerçekten Rize'dedir.
Keşke cihaz denenmesi için birini arama süresini uzun tutsaydın. Kolay satılan cihalar değil bunlar çünkü.
Bir de 1000 TL borç galiba.
Geçmiş olsun.....
abi hemen halledelim rizedeyim bennn adamın ismi cismi nedir
Cihazları sakın gönderme en kötü hurdasını satar para alırsın veya tamirine bakarsın..
Paranı kaptırdın birde makineleri geri gönderme..
Yapabileceğim bir şey varsa söyle dostum elimden geleni yaparım kimdir nedir istersen gider konuşurum kendisiyle.
Mümkünse burdan birisine gönder ürünleri, elden teslim edip parayı alsın. Alırkende tek tek kontrol etsin parayı bu kansız sahte parada itelemeye çalışır.
Sonra aynı ilandan satın aldığın yere açıp bu lavuğu afişe etmek gerekir ki birinin daha canını yakmasın
rizede böyle şeyler için adam vururlar diye biliyorum adam rizede oldugu kesinmidir? varmı orada sabit bi numarası veya adresi sana gelen kargo rizeden mi gelmiş?
gonderıcekmıs gıbı kargo adresı ıste zaten cıhazları almak ıcın yanlıs adres vermeyecektır sonra rızedekı arkadaslarla ırtıbata gecersın elden hallederler
rizeı arkdslar vardı bı yardım etsınler
Bu malı yollayan adamın verdiği adresi google da aradık, apartmanın altında 3-4 tane dükkan çıktı. Crused şimdi arayacak o dükkanları orada böyle biri oturuyor mu diye. Sonrasında adresi verir size...